''tüvtürk, araç muayene hizmetinde sosyal teması azaltacak yeni bir projeye imza attı. istasyon bekleme alanlarında oluşabilecek yoğunluğun önüne geçecek ve işlemleri kolaylaştıracak bir uygulama geliştiren tüvtürk, bu uygulama ile araç sahipleri, daha önce araç muayene istasyonlarındaki kiosklardan alabildikleri araç muayene sıra numaralarını akıllı telefonları aracılığıyla alabilecek.''

haber linki
devamını gör...
bence yanlış bir analiz ve bir fark yaratmayacak uygulama. sıra alırken zaten bekleme durumum olmadı; ancak örnek olarak bana verilen randevu saati 10:00 iken; sıra bana 12:15'te geldi.
sırayı uygulamadan da alsam yine saat 10:00'dan önce orada olacaktım ve yine 12:15'a kadar bekleyecektim, hayatımda değişen birşey olmayacaktı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"araç muayenesi takibi için akıllı uygulama" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim