kaynak
milli eğitim bakanı mahmut özer, 2022-2023 eğitim yılından itibaren arapça ve ingilizce destekleme ve yetiştirme kursları açılacağını söylemiş.
devamını gör...
zibilyonlarca kurs var, bi o kadar da materyal var hala israf peşindeler öğrenmeyi öğreteceğine lak diye kurs koyuyorlar milletin önüne. trt ne alaka ayrıca? öğretme kardeşim benim vergimle arapça ingilizce vesaire aq.
edit: #2055374 şuna binaen:
internet ücretsiz kurslarla dolu esperanto dilinin bile 5 tane kursu var beleşe. 1000 lira ne hacı?
materyaller libgen'de istemediğiniz kadar dolu. pdf siteleri gırla, yüzlerce telegram grubu var yüzlerce discord grubu var, lan feysbukta bile deli kaynaklar var. hala textbook demeyin bence. ayrıca devlet'in zaten ismek kursları var bir de.
başka ülkelerin yayın organlarında olması bizde de olmasını gerektirmez. bbc ile trt'yi aynı cümle içinde zikretmek bbc'ye hakaret. trt'nin ne olduğu ortada bunlar nasıl bir eğitim verebilir ki?
devamını gör...
zibilyonlarca kurs var: orta kalite kursların aylık fiyatı bin lira

bir o kadar materyal var: ortalama bir textbook beş yüz lira

trt ne alaka ayrıca: dw, tv5monde, nhk, bbc örneklerine bakılırsa devlet televizyonlarıyla dil öğretimi ilişkisi çoğu ülkede mevcut.
devamını gör...
arapça da olsun tamam da almanca, italyanca da olsun.
devamını gör...
neden olmasın? bence arapça bilmekte fayda var
devamını gör...
ingilizce evrensel dil. her alanda bilmek artık elzem. ama arapça ne idüğü belirsiz ortadoğu dili. ama birileri için kutsal olan, ülkenin kimliğini bozmak ve yok etmek için kullanılan harika bir aparat.
devamını gör...
bakanım latince de açın lütfen. dedelerimizin ilaç yazılarını okuyamıyoruz.
devamını gör...
tek dil, tek bayrak, tek vatan falan diyordunuz ne oldu? hani tek dil?
şimdi arapların asimile ettiği bir kaç kişi gelip ingilizce ders varda niye arapça niye itiraz ediyorusunuz falan diyecek cahillik işte.
devamını gör...
ingilizce genel olarak dünyadaki entelijans'ın ortak lisanı olduğu için anlaşılabilir ama arapça denilen, hiçbir bilimsel derinliği olmayan ve dünyanın en iğrenç fonetiğe sahip dillerinden biri neden destekleniyor ?
devamını gör...
niye lan? bize itelediginiz çol fareleri ile iletişim kuralım diye mi?

benim bildiğim bir ülkeye gelen o ülkenin dilini öğrenir neyin kafası lan bu?
devamını gör...
izlediğin filmin orijinal dilinden, oynadığının oyunun menüsüne kadar en basit yerlerde bile ingilizce var. uluslararası evrensel dil. tüm iş görüşmelerinde karşına çıkıyor. kullandığın telefondan, bilgisayara kadar lazım. bilmeyen dezavantajlı oluyor. ingiliz türkçe öğrensin diye dayatamıyorsun, adamlar dilini tüm dünyaya kabul ettirmiş.
peki çöl bedevilerine ne oluyor. ne işe yarayacak arapça bilmek. ulan her şeyi geçtim adamlar tüm dünyaya göre tersten yazıyor, bildiğin dilleri unutturur sana. hiçbir teknolojik buluşları falan da olmadığından bir haltta da kimseye lazım olmaz. arap yalamalığı işi yapacaksan lazım olur, onla da bizim işimiz yok zaten.
devamını gör...
kendini arap ülkesinin meb bakanı sanan bir şahsın açıklaması. araplar türkçe öğreneceğine bize mi arapça öğreteceksiniz!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"arapça ve ingilizce destekleme kursları açacağız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim