içerikle alaka kurmakta başarısız olduğum başlıktır.
devamını gör...
kesinlikle en yakışıklı sensin birader.

t: ilgi görmek için kendini dolaylı yollardan anlatma çabası.
devamını gör...
bildiğim tek aseksüel erkek morissey olduğu için burada çürütemediğim önerme. ha gerek var mıydı böyle bir başlığa, yoktu.
devamını gör...
kaçan kovalanır hesabı yüz vermediklerinden dolayı böyle bir algı oluşturuyor olabilirler diyeceğim ama aseksüel olmalarının bu algıyı yıkması gerekirdi. şöyle ki: "yüz vermeyen" erkeği kadınların gözünde çekici yapan şey, "bana bile yüz vermiyorsa kim bilir kimlerledir" algısıdır. yani "yüz vermemenin" erkeği çekici yapmasının sebebi, kadınlarda competetion anxiety'i (sanırım rekabet endişesi oluyor türkçesi) tetiklemesidir. fakat adamın aseksüel olduğu anlaşıldı ise bu endişe orada biter, o yüzden daha yakışıklı olduğuna dair bu algı da kırılır gibi geliyor bana. eğer öyle değilse harbiden tartışmasız bir şekilde yakışıklı olabilir bilemedim.
devamını gör...
gerçekten yakışıklı mıyız ? hadi canım sadece sizin çekim alanınızla ilgilenmiyoruz. "kaçan kovalanır" yasasından dolayı değil
devamını gör...
işte bunlar hep fondoten, az biraz da manikür pedikür darbesi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aseksüel erkeklerin daha yakışıklı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim