önceden soyleyim bu video ataturke ve şehitlere karşı ağır küfür içerir, küfür duymak istemeyen tıklamasın linke.

edit : duyduğuma göre kadının tiktok hesabı gg olmuş.
devamını gör...
kaşa odaklanmaktan dinleyemediğim konuşma. şaka bir yana neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyarki insan? insanların küfür ettikleri için ceza almasına prensip olarak karşıyım. insanların manevi değerlerine hakaret etmenin çağdışı ve aptalca olduğunu insanların eğitim yoluyla anlaması gerekiyor.
devamını gör...
tipine bakılırsa, allah belasını vermiş zaten, asalak gibi yaşamaya devam edecek ömrü boyunca. bence bu yaratığı ciddiye alıp hakkında dava falan açılmasın, görmezden gelmek gerek böylelerini. kendi kendilerine yok olup gitsinler, bir tas su verenleri olmasın.
devamını gör...
anormal bir zatın çiş kokan ifadesi. bu tip haberlerle zaten bozuk olan huzurumuzu daha da bozmaya değmez.

psikiyatr arkadaşlar anlar, o canlının akıl sağlığı yerinde deel.
devamını gör...
tipe bak sanırsın mutasyona uğramış mors balığı. allah zaten bunu hayata 10-0 geriden başlatmış. prim vermeye değmez.
devamını gör...
aldığı tepkiler sonucunda bir diğer atatürk’e küfürler yağdıran altıncı sınıf çocuk gibi özürler dilemesi kaçınılmaz sondur. yaşının çok büyük olmadığını ve kazandırılabilir olduğunu düşündüğümden sorunun bu kişiden ziyade bu kişiye bu gücü verenlerde, bu kişiyi yetiştirenlerde olduğunu düşünüyorum.

olması gerekenlerin hiçbir zaman usulüne uygun olmadığı ülkemizde, şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda diye betimlenen topraklarımıza ve ulu önder’e küfürler yağdırmak serbest ama anayasal hakkımız olan eleştiri malum şahıslara ve kurumlara yapılınca cezası hapisle sonuçlanıyor. eleştirenler, hatta eleştiriyi geç onu eleştiren gönderilerle etkileşim halinde olunca bile ceza alabilmekte.

umarım artık maymun gözünü açmıştır.
devamını gör...
çok büyük olasılıkla hdp'ye oy veren kişidir.
devamını gör...
tanınmamak için suratını filtreyle değiştirmiş bir de.
edit: yok gerçek suratıymış.
devamını gör...
umarım bir şey yapılır bunlara.

ekmeğini yedikleri ekmeğe ihanet eden herkes ölmeli.
devamını gör...
hipopotam'dan evrilmiş bir kadının küfürleri.
devamını gör...
akraba evliliğinden türeyen siyasal islamcı artığı. zihinsel olarak iyi durumda değil. sağdan soldan ne duymuşsa bu da yarım aklıyla bunları demiş. boşa hypelanmaya gerek yok. suçu bunları diyende değil, bu zihinsel sorunları olan kişinin anne baba ve yakın çevresinde bulmak lazım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"atatürk ve şehitlere küfreden kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim