içeriği rahatsız edici, argo ve birçoğu cinsiyetçi ifadeler barındıran cümleler kuran insandır.

fakat bu başlık diğer cinsiyetçi başlıklara göre çok daha mantık içeren bir tür, nitelemedir.

küfür eden kadın veya erkek nitelemesi iyi niyetle yapıldığı iddia edilse dahi, cinsiyetçilik barındırdığı son derece açıktır.

şimdi kimse gelip ''ehehehe ... feministleri'' demesin. bir gerçeklikten söz ediyoruz. bu başlığı kullanmak daha geçerli olur, lütfen.
devamını gör...
normal sıradan insandır. ayrıca her insan küfür eden insandır. iğrenç olanlar toplum içinde yeri olmayan mekanlarda cinsiyetçi küfür eden insanlardır. bazı küfürler bazı kişilere cuk oturur onları o küfür olmadan anamazsınız o yüzden popoya popo demekten çekinmemek gerekir.
devamını gör...
belkide dertlerini sığdırıyordur o küfüre’ diye düşündüğüm insandır .
devamını gör...
çok basit insanlardır. kişilik ve ahlak karakteri oturmamış olup ettiği küfürler kendisine daha çok yakışan insandır. kişi kendisi ne ise karşısındakini öyle bildiğinden ettiği küfürü aslında kendilerine ediyordur. ayrıca bu tür insanlardan kimseye fayda da gelmez, aksine herkese zarar verir. genelde reelde, sosyal ağlarda (instagram, facebook, sözlük) bu tür basit yaşam formlarına rastlamak mümkündür. basit insanlar her zaman basit davranır.
devamını gör...
karşı tarafa hakaret edilmediği ve taraf incitilmediği sürece yaşanılan duruma edilen küfür veya arkadaş ortamında edilen küfürün bir zararı olduğunu sanmıyorum. hatta samimi olduğunu düşünmekle birlikte deşarj ettiğini düşünüyorum. sadece doğru yerde ve kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde edilmelidir. örneğin fazlaca çocuğun bulunduğu yerde sesli şekilde edilmesi çocukları etkileyebilir ya da ebeveynlerini doğal olarak rahatsız edebilir. bununla beraber günlük hayatta kullanılan öylesine söylenen küfürleri gerçek anlamlarını düşünerek yargılamak oldukça yanlıştır çünkü artık bazı durumlar için kalıplaşan küfürler gerçek anlamlarıyla alakasız şekilde kullanılmaktadır.
devamını gör...
çok şükür ki sözlüğümüzden uzak duracak olan insandır.gitsin nerede kime nasıl ediyorsa etsin,ama sözlükten uzak dursun dedirten başlık.
devamını gör...
etmeyen var mıdır ya, etmiyorum diyenlere inanmıyorum.
devamını gör...
baba başlık altında öyle analizler dönmüş ki bunu paylaşmasam olmazdı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

küfür üstünden de kişilik analizi yapılmaz. buna hiç katılmıyorum.
edit: ayrıca küfür eden insan niye sözlükten uzak duruyormuş? onu hiç anlamadım. normal hayatında küfür eden insan yazamıyor mu bu sözlüğe? hadi onu geçtim kurala göre %51 sansürlersen zaten yazabiliyorsun burada da.
devamını gör...
buradaki insanlara bakarsak sanki 7/24 kutu kutu pense oynayıp gülücükler saçıyorlar etraflarına. küfür etmeyen insan yoktur bir insan ben hiç küfür etmedim diyorsa yalan söylüyordur. yalan söylemesi yerine iki küfür etse daha az zorumuza gider. bizim bi kere içimiz temiz içimiz.
devamını gör...
kötü sözler kullanarak kendini ifade eden kimse. ne kadına ne erkeğe yakışmayan ama bazen insanı deşarj eden eylemin başrol oyuncusu.
devamını gör...
içindeki dışına taşan insandır. arada hepimiz küfür ediyoruz, olsun o kadar.
devamını gör...
bugün sigara almaya çalışırken küfür yedim. acım henüz taze. şöyleki; sigaramatikin yanına park ettim. arabadan indiğim saniye ayakta zor duran zapzayıf bir kadın beni fark ediyor. dağa tırmanmalık çantası var yerde. bir eğiliyor, bir kalkıyor. bir şeyler arıyor çantasında. bulamadı, beni süzdü sonrasında bana sigara almamda yardımcı olur musun dedi. tamam dedim kartı tutuyorum, parayı sokun makineye diyorum, beceremiyor. bir daha denedik ve makine benim karttan ödemeyi gerçekleştirdi. aşağı düşen sigarayı aldı bana verdi tekrar deneyelim dedi.
zamanım yok, gitmem gerek dedim çünkü agresifleşiyordu sigaraya ulaşamadıkça. ya dur gitme, derdim bedava sigara almak değil, kartım evde kalmış, sen yine kartınla al, öde ben sana para vereyim diyor ve hayır, zamanım yok gerçekten dememle birlikte ben arabaya oturana kadar saydırıyor da saydırıyor. hem de hiç yaratıcı değil. anneli klişeler gönderiyor ağzı dolu dolu arkamdan. o da yetmiyor ve o meşhur şarküteri ürünü olmakla suçluyor beni.
eve yetişene kadar neler çektim bir ben biliyorum. o neydi ya? *
hiç bir şekilde cevap vermediğim kadın bana hiç hak etmediğim halde neler söyledi. ayıp sana.
devamını gör...
sinirlenince ediyorum. şimdi burada ben hiç etmiyorum diyen varsa bsg diyorum.
devamını gör...
hayat şartlarının küfürsüz yaşamak için hiç elverişli olmadığını düşünen insandır.
devamını gör...
hayatımda hiç sevmediğim, dostluk kurmadığım, selam vermediğim insanlardır.
devamını gör...
yerinde küfür eden ve yersiz küfür eden insan olarak ikiye ayrılırlar.

tam yerinde tam zamanında edilen küfür arif'in manchester'a attığı gol gibidir.
devamını gör...
yerinde ve dozunda ediyorsa gayet normal insandır. yerinde edilen küfür insanı rahatlatır.
devamını gör...
hakedene ediyorsa sorun olmayan insandır. ama önüne gelen meselede sürekli küfür eden insanı sorgulamak lazım.
kişisel ahlakla ilgili bir şeydir küfür, fakat bazen öyle haller vardır ki, gerçekten küfür etmemek büyük özveri ister.
devamını gör...
türkiye şartlarında küfürsüz yaşamak mümkün değil
devamını gör...
kendini ifade edemeyip edepsizlik yaparak işin içinden çıkmaya çalışan beyni gelişmemiş ruhu yücelmemiş insan(cık).
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"küfreden insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim