nickelodeon tarafından avatar dünyasını genişletmek için açılan stüdyo.

ayrıntılar:


avatar: the last airbender, dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen elementler dünyası ile ilgili hayranlarının tatmin edici miktarda içerik bulunmuyordu. nickelodeon, bugün gerçekleştirdiği duyuru ile “avatar studios” adında yeni bir stüdyo kurduğunu açıklayarak popüler markanın hayranlarını sevindirdi.

yapılan açıklamaya göre avatar studios’un başlıca görevi avatar ve the legend of korra dünyasını genişletmek olacak. bu da demek oluyor ki hayranlar, gelecekte çok daha fazla avatar filmi ve dizisi ile karşılaşacaklar. üstelik paylaşılan afişe göre stüdyonun ilk projesi, orijinal bir animasyon filmi olacak.

orijinal avatar: the last airbender’ın arkasındaki isimler olan michael dimartino ve bryan konietzko, avatar studios'un baş kreatif sorumluları olacak. dolayısı ile yeni yapımların, orijinal avatar yapımlarını sevenlerin hoşuna gidebilecek işler olması muhtemel. viacomcbs kids & family başkanı brian robbins, avatar studios’un avatar evrenindeki karakterlere ve mitolojik hikayeye daha derinlemesine dalmayı mümkün kılacağını söyledi.

kaynak:

www.webtekno.com/avatar-efs...
devamını gör...
güzel haberdir.
devamını gör...
mükemmel haber. çok kaliteli hikayeler çıkarılabilecek bir evren ve genişlemeye de son derece müsait. aaron ehazs da varsa çok iyi olacaktır.
devamını gör...
nickelodeon tarafından, kurulduğu açıklanan yeni animasyon stüdyosu.

"avatar: the last airbender" ve "avatar: the legend of korra" gibi yapımların global başarısı ve yıllar boyunca "avatar bitmesin" diye bıkmadan, usanmadan isteklerini dile getiren fanlar nedeniyle sonunda hayata geçirilmiştir.

bu şu anlama geliyor;

yeni avatar serileri gelecek. bunların yanına yeni filmler de eklenecek. stüdyonun başında ise orjinal yaratıcı ve yapımcılar olan michael dimartino ile bryan konietzko bulunmakta.

şahane bir haber.

www.cumhuriyet.com.tr/haber...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"avatar studios" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim