ilginç olay, daha da ilginci ilk aşı olan kişilerden birinin türk olması.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
viyana’da faaliyet gösteren funpalast isimli genelev, her pazartesi günü aşı olanlara normal şartlarda 40 euro olan sauna hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. nüfusunun yalnızca %65’i aşılı olan avusturya’da uygulamadan en fazla faydalanan kişilerin ise göçmen kesim olduğu açıklandı. hatta kampanya’dan yararlanan ilk müşterilerden biri, bir türk gençti.

30 yaşındaki erhan isimli türk, avusturya basınına yaptığı açıklamada “burada aşı kampanyası olması harika bir şey. yoksa aşı yaptırmayı düşünmüyordum.” ifadelerini kullandı. gencin bu sözü, ayrı bir şekilde açıklama yapan genelevin işletmecisi tarafından da tesadüfen doğrulandı: “müşterilerimin %95’i göçmen kökenli. yoksa aşı yaptırmaya gelmezlerdi.”

genelevin böyle bir karara imza atmasının arkasındaki asıl nedense virüs nedeniyle düşen müşteri sayısını artırmak. genelevin işletmecisi, açıklamasında pandemi nedeniyle müşteri sayısında yarı yarıya düşüş yaşadıklarını, bu kampanyayla sayının yeniden artmasını umut ettiklerini belirtti.

kaynak:

www.webtekno.com/avusturya-...
devamını gör...
hemşire kostümlü abla cidden hemşire mi acaba merak ettiğim başlıktır.

güzel bir işletmecilik örneği gösterilmiş. beğendim.
devamını gör...
türkiye'de yapılırsa aşı sorunu biter kısa ve net.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"avusturya’da bir genelevin aşı merkezine dönüştürülmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim