ayak fobikler bunu beğenmedi.
devamını gör...
her ayak icin geçerli olmayan, doğalım ben diyenlerin ayak parmağındaki kıllardan dolayı her an fobi olabilir.
devamını gör...
ayak fetişizmi bir fantezidir. belli kişilerce hastalık denilse de kimilerine göre etkileyici bir unsurdur. şahsen utanmaya sıkılmaya gerek yok güzel bakımlı olan ayaklar nasıl bazı kişilerce ellere dişlere bakıldığı gibi ayaklara da bakılip etkileyebilir.
devamını gör...
güzel ayaklı kadın vardı da biz mi ayak fetişizmi olmadık.
devamını gör...
(bkz: tarantino).
devamını gör...
maalesef kuzenimde olan şey..
devamını gör...
salma hayek'in dusk till dawn filminin yılanla dans sahnesinden sonra tarantinonun kazandığı fetişizmdir.
devamını gör...
bu fetişizme sahip kişilerin, favori ve sevdikleri mevsim yaz mevsimidir.
devamını gör...
göğüs, bacak, dudak ve daha nice popüler kültür vücut parçası... bu saydıklarımın hepsi, aslında cinsellik ile alakası olmamasına rağmen, "cinsellik" kavramı içerisinde rahatça değerlendirliyor, arkadaş ortamında bahsi açıldığında ortamı şenlendiriyor. peki ya ayaktan bahsedildiğinde neden farklı gözle bakılıyor insana? e ayak pis kokan, çokça kirlenebilen bir vücut parçası da ondan dediğinizi duyar gibiyim ancak gerekli bakımı yapılmadığına yukarıda saydığım vücut parçaları da çok rahat bir şekilde kirlenip kokabiliyor. yani demem şudur aslında; göğüs, bacak, dudak, kalça ve diğerleri, şuan her ne kadar popüler olsalar da bir zamanlar belirli bir kitlenin takipçisi olduğu fetişizm türüydü. o yüzden herhangi bir fetişizme sahip bir inanı yargılamadan önce kendinizin hoşuna giden "vücut parçaları" nın da zamanında bir fetişizm türü olduğunu unutmayın:)
devamını gör...
10.
ayak cidden görsel olarak çok itici bir uzuv yapmayın etmeyin.
devamını gör...
11.
insanlar tarafından önyargıyla yaklaşılmasına anlam veremediğim fetişizm. ayak fetişizmi sapkınlık, sapıklık ya da abazanlık değildir. sevdiğiniz kadının ya da beğendiğiniz, çekici bulduğunuz bir kadının temiz, bakımlı ve güzel ayaklarına ilgi duyup onları sevmek de en az ilgi duymamak kadar normal bir durum.
devamını gör...
12.
ortalama 1 küsür sene giydirdim çıkardım sattım.

var bi hayalimiz.

hihihi.
devamını gör...
13.
tadında olmasında fayda vardır. bakımlı ve anatomisi düzgün ayaklar her zaman dikkatimi çekmiştir ancak ayak yalayıp üstümde kadını yürütmem.
devamını gör...
evlerden ırak bir fetişizm.
devamını gör...
iğrendiğim insan uzvuyla millet nasıl fantezi kuruyor anlamıyorum.
devamını gör...
yukarıdaki yazar arkadaş dudak, göğüs ve bacağı ayak ile aynı kefede değerlendirmiş, fakat bu konuda bir yanlışın içerisinde olduğunu düşünüyorum. desmond morris'in (kendisi bir zoologtur ve homo sapiens'i bu açıdan incelediği kitapları meşhurdur) naked ape ve intimate behaviour kitaplarında söylediğine göre, dudak ve göğüsler yalnızca homo sapiens'de bu kadar belirgindir. diğer primatların hiçbirinde bu organlar bu kadar dolgun değillerdir. üstelik bu organların işlevsel bir fonksiyonları da yoktur, dolayısı ile bu kadar dolgun olmalarını sebebi yalnızca cinsellik ile alakalıdır. yani karşı cinse yönelik cinsel mesajlardır bu organlar. morris dudağın görünüm itibari ile kadın cinsel organının ikamesi olduğunu, vajinaya benzediğini ve vajinanın ikame olarak karşı cinse sergilendiği bir organ olduğunu söylemektedir. şempanzelerde kalçalar yalnızca dişilerin cinsel açıdan kızgın olduğu zamanlarda şişmektedirler. fakat homo sapienste diğer primatlara kıyasla daima şişkin ve dolgun olarak durmaktadır, bunun sebebi de karşı cinse cinsel mesaj vermek içindir. ve bilin bakalım vücudun ön tarafında kalçayı simgeleyen, onun ikame sembolü olan organ hangisidir: evet doğru bildiniz göğüsler. ayak fetişizmi bence insanın normal habitatından uzakta yaşaması sebebiyle oluşan bir anamoli olabilir. morris, human zoo kitabında, hayvanat bahçesinde olan hayvanların anormal cinsel davranışlar sergilediklerini söylemektedir: mastürbasyon, takıntılı davranışlar vb. insan da aslında şehirdeki hayatında normal habitatının dışında olan bir hayvandır, dolayısı ile bir takım anormal cinsel davranışlar sergilemesi beklenbilir. mesela bdsm falan gibi yönelimler bunun daha bariz yansımalarıdır bence.
devamını gör...
(bkz: daha neler)
devamını gör...
tarantino sineması yüzünden zehirlenen binlerce genç sağ olsun terlik giyemez olduk. içlene içlene bakmalar, oje sürüyor musun gibi abuk sabuk sorular. ya en azından kadınların ayağına hallen oğlum benim 44 numara yampiri ayağımdan ne istiyorsun?
devamını gör...
eskisi kadar değeri ve önemi kalmadı , nerde o ülker çubuk kraker gibi ayak bilekleri.
devamını gör...
ben bunu anlamlandıramadığımdan bir tür sapıklık olarak değerlendiriyorum çünkü ayak cinsel bir organ değil ve tahrik edecek hiçbir yönü yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ayak fetişizmi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim