azerbaycan'da düzenlenen dünya aerobik jimnastik şampiyonası'nda tek kadınlar büyükler kategorisinde altın madalya kazanan kadın milli sporcu!
"güzeller güzeli ayşe";
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
başlatmayın "güzelliğine"! dünya şampiyonu ayşe diyeceksiniz! performansı;
devamını gör...
siz sedat peker’in paylaşacağı yeni videoyu beklerken... bu güzel kız, ayşe begüm onbaşı. 18 yaşında. jimnastikte dünya şampiyonu oldu.
mafya babası olmadığı için duymadınız.

kendisi jimnastikçidir. ve çok güzeldir.
devamını gör...
tebrikler çok güzel bir haberdir. fakat ülkemizde sansasyonel yaratmamıştır. çünkü artık kaos gürültü kavga bağırma çağırma daha çok gündem olmaktadır.
devamını gör...
futbolda bir kupa kazansaydık kesin duyulur, her yerde bangır bangır ilan edilirdi. konu diğer sporlar olunca pek takmıyoruz maalesef.
kendisi dünya şampiyonu olmuştur. as bayrakları as.
devamını gör...
her yerde duyurup tebrik etmemiz gerekirken ülkenin çoğunun umrumda değil. yine de beni çok mutlu etti böyle bir başarısını görmek. gurur duydum.
devamını gör...
eskiden bir milli müsabaka olduğunda haberlerde verilirdi., reklamlar olurdu. sporcuyla röportajlar yapılırdı. böylece gününü, tarihini unutmaz; ülkecek sporcunun yanında olurduk....
maalesef her şey olup bittikten sonra haberimiz oluyor artık. gerçekten çok acı.
fecebook ta gezinirken tesadüfen haberim oldu..
maalesef başarından geç haberim oldu begüm. senle gurur duyuyorum.
ve ayakta alkışlıyorum.

devamını gör...
siz sedat peker falan konuşurken unuttuğunuz başarılı kadın sporcudur. evet. ayşe begüm onbaşı artık binbaşı oldu ama siz gündeme gömülmüşsünüz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ayşe begüm onbaşı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim