özellikle "yung rapunxel" klibinin neredeyse her sahnesi okült sembolizmle dolu. witchcraft (büyü) yapan biri zaten. kongo'dan küba'ya göç eden afrikalıların inanışına mensup kendisi, palo veya palo mayombe deniyor bu inanışa, basbayağı büyücülük tabii. daha yeni instagramda "lucifer" isimli ölmüş kedisini toprak altından çıkartıp kazanda kaynattığı görüntüleri paylaşmış ve kedisinin çenesinden kendine takı yapmış birisi. başka bir paylaşımda ise hazırladığı sunağı (nganga deniyormuş palo inanışında) gösteriyor. başka şeyler de var bu kadınla ilgili meraklısı bakabilir. bu işlerle uğraşan ciddi bir kalabalık var maalesef ve sandığımız gibi hepsi toplumun alt tabakalarından değil.
devamını gör...
rap’in gizli kraliçesi, problematik sevgilim benim. homofobik de olsan yeteneklisin zaafım var sana. işte yepyeni bir çiçek vermiş bize:
rock house ve rap aynı anda bir şarkıda
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"azealia banks" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim