hayat bazen çekilmesi çok ağır bir yük gibi omuzlarına çöküyor insanın. geçen ekşi sözlükte en kötü kelime nedir diye başlık açılmıştı .ölüm diyemedim. çünkü ondan daha lanet bir sözcük var. kanser!!!! her şey bir boyun ağrısı ile başladı 63 yaşındaki babamın. tetkikler neticesinde ameliyata karar verildi. dil ca teşhisi sonrası hacettepe'de ameliyat.

işin garip tarafı küçük bir ameliyat olacak dendi. ama o işler öyle değil. 9.saat süren bir ameliyat sonrası radyoterapi ve kemoterapiye karar verildi. hacettepe'de radyoterapi alacaktı ama o meşhur yalan: tomografi cihazımız bozuldu. 1 ay sonraya gün verebiliriz denilince yolumuz ankara onkoloji'ye düştü. radyoterapi ve daha sonra yaşadıkları! allah'ım be nu sınav! ne acılar, ne ağrılar, 30 kilo verdi babam bu süreçte. ve korona bahanesiyle zaten harap bitap düşmüş adamı acile almadılar. acilden 2 kere döndük . başhekimliğe çıkarak ve araya adam sokarak ancak 3-4 gün acilde yatmasına izin verdiler. koronamanyakları şunu bilin. yılda 200.000 kişi kanserden ölüyor ülkemizde ve bu insanların çoğu pandemi bahanesiyle tedavi bile almadı. doktorlar rapor aldı, cihazlar bozuldu vs.

2 ay önce bütün tetkikler güzelken birde boyunda başlayan yaralar endişe ve istenen pet...

doktor şunları söyledi.: 1 sene yaşaması ihtimal dahilinde. ama kemoterapi versek de sonuç değişmeyecek. kötü senaryolara hazırlıklı olun. babanız boğularak ölecek!

ya dostlar !içime, yüreğime, boğazıma bir yumru oturdu. öyle bir yumru ki...
devamını gör...
geçmiş olsun kardeşim. en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
devamını gör...
geçmiş olsun uralaltay ,babana acil şifalar dilerim. *
devamını gör...
çok geçmiş olsun, inşallah atlatabilir. babanıza şifalar size de sabır dilerim.
devamını gör...
çok üzüldüm okuyunca,baban inşallah bu süreci olabilecek en iyi şekilde geçirir,sizede allah dayanma gücü ve sabır versin inşallah.
devamını gör...
çok çok çok geçmiş olsun... allahtan ümit kesilmez.. dilerim ki eski sağlıklı günlerine döner..
devamını gör...
çok geçmiş olsun. benim bir yakınım da kanserdi. umarım çok acı çekmez.
devamını gör...
neredeyse tüm sevdiklerini kanserden kaybeden biri olarak acını paylaşmakla birlikte. umarım tedavi işe yarar diyorum. bu lanet hastalıkla koronayı kıyaslayan sisteme de söyleyecek söz bulamıyorum.
devamını gör...
geçmiş olsun. dilerim tedavi olumlu sonuç verir.
devamını gör...
baban için gerçekten üzgünüm. çok zorlu bir süreç ama atlatabileceğinize umudum ve inancım sonsuz. acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.
devamını gör...
dostum seni tanımıyorum ama adına çok üzüldüm; allah şifa versin demekten başka elimden bişey gelmiyo maalesef... benim babam da kanserden çok çekti, kolon kanseri metastaz yapmış halde fark edildi ve ameliyatlar, kemo terapiler vs çok yorucu 2 sene geçirdik... yani hasta olan için bir dert ama elinden bi şey gelmeyen sevenleri için de bi dert... kurtuldu şükür, inşallah baban da kurtulur...

lanet olası bi hastalık, dedelerimi ve ailemden bi çok kişiyi bu illet yüzünden kaybeden biri olarak yine de umudunu kesme diyorum...
bu lanet olası pandemi yüzünden evet teşhisler hastanelere normal olarak gidilemediği için gecikti, hasta olanların ise maalesef hastalığı ilerledi...

pandemi sadece corona vakası olarak düşünülmemeli, kanser vakası gibi bi çok hastalığı da dolaylı yoldan işte böyle etkiliyor...

en kısa zamanda herkesin hak ettiği sağlık hizmet ihtiyaçlarının karşılanmasını dilerim...
devamını gör...
geçmiş olsun. çok kötü bir hadise.
devamını gör...
asla modunu düşürme. babanın yanında ol dostum. moral ve motivasyon çok önemli bu süreçte.
devamını gör...
çok geçmiş olsun umarım iyileşir ve sağlığına kavuşur iyi dileklerim sizinle
devamını gör...
söylenecek söz kalmıyor, sadece elimizden gelen dua etmek , inşallah en kısa zamanda şifa bulur, allah acı çektirmes'in ,sizlere güç ve sabır diliyorum , kardeşim.
bu mübarek günlerde kimin ihtiyacı varsa allah yardımcıları olsun .
devamını gör...
saglik, şifa dileyen arkadaslar...sag olun.ınsallah bu illetten omur boyu uzak olursunuz.
devamını gör...
çok yakın bir arkadaşımın babası için de hemen hemen aynı anda aynı haberi aldık. umarım bir çaresi olacaktır. allah şifa versin.

bu gibi durumlarda ne söylenir insan bilemiyor. allah yardımcınız olsun.
devamını gör...
geçmiş olsun kardeşim.
devamını gör...
allah yardımcınız olsun kardeşim, moral verin ve depresyondan uzak durun. iyi düşünceler ve moral her şeyin ilacıdır, yanında ağlamamaya gayret gösterin, hoş karşılamalar yapın. çok zor bir durum, empati yapınca anlıyor insan, inşallah çabuk bir şekilde kurtulursunuz.
devamını gör...
allah acil şifalar versin kardeşim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"babamın 4.evre kansere yakalanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim