uzun zamandır gördüğüm en güzel videonun çekilmesini sağlayan teyzedir, minnoştur, elleri öpülesidir.
youtube.com/shorts/9iKjgahy...
* bankaya yatan maaşını/parasını çekmeye gidiyor, banka çalışanı parayı sayıp eline veriyor. teyze yatan parayı çok bulup banka çalışanına "sana bidenesini verim mi kendine harçlık et" diyor. seni yemesinler de napsınlar aceba hı?
devamını gör...
almanya'dan emekli olabilir zira bizim emeklilerin dötünde donu yokjjjjmsmms
devamını gör...
çok tatlı bir teyzeydi. ellerinden öpüyorum. böyle düşünceli teyzelerin olması da umut veriyor bana.
devamını gör...
teyze iyi niyetli de kafa eski ekonomide kalmış herhalde, birini vereyim kendine harçlık yap diyor da biriyle yemek bile yenmiyor haberi yok herhalde.
bı de videoyu açar açmaz ilk aklıma gelen ulan paylaşmayın kadını gasp ederler, dolandırırlar oldu. ülkemizin bilinçaltımızda böyle olması ne acı. emeği geçenlerin dedelerinin mezar taşına iseyim.
devamını gör...
linke gitmek istemeyenler için
devamını gör...
o konusmasi, ince sesi, hali hareketi, saf niyeti… elime gecse de o pamuk ellerinden yanaklarindan opsem, bir opsem!!
be ninem sen bu yasa kadar o guzel kalbini nasil muhafaza ettin de boyle kaldin acaba? dunyalardan habersiz bir de sanki cocuk gibi.
allah boyle guzel analari evlatlarinin basindan eksik etmesin. ne guzel de yas almis, imrendim.
verim mi bi'dene sana?*
devamını gör...
pamuk nine dedikleri nine bu .pamuk nine.
devamını gör...
pamuğumun hayırsız evlatları vardır.
böylelerini evden dışarı çıkarmamak lazım aslında.
bu kadar saflık temizlik cezasız kalmaz bu memlekette...
ağlatırlar, üzerler pamuğu..
devamını gör...
cahil, köylü bir anadolu kadınının olduğu görüntülerdir. parayı çok bulup akp'ye oy verecektir. bizim gibi üretmeye ve yaşamaya çalışan gençlerin de sikilmesinin müsebbibidir. aynen çok tatlıymış teyze. alın da evinizde besleyin.
devamını gör...
emekli aylığıyla ramazanda her hafta sülaleye ziyafet çeken babanemi hatırlatmıştır.
devamını gör...
çok sempati besledim ooovv acayip.

mütiş günüme renk kattı.

çok yaşa ninniş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"banka çalışanına harçlık vermek isteyen teyze" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim