bu insan pistir net. çünkü var olan kirlerin üzerine duj jeli veya sabun sürerek temizlenemez insan. bence en büyük icatlardan biri kesedir net.

kese
devamını gör...
belki kesedir bizi yansıtan; o ve biz zamanda birbirimize sürtüşerek mesd olup, mis gibi kokuyoruzdur.
devamını gör...
günlük kir insanın üzerine zamk gibi yapışmaz. elinizi (ne kadar pis olsa da) yıkadığınızda temizlenir. elinize kese atma ihtiyacı hissetmezsiniz. her gün duş alan kişinin kese yapması manasızdır çünkü adı üzerinde, duştur o. hızlı, ayaküstü beden temizliği. kese ise vücuttaki ölü deriyi atmak için gereklidir. haftada bir banyo yaparken keselenmek cilt için faydalıdır. neticede haftanın her günü banyo yapıp keselenmek, evi her gün paspas yapmak gibidir. manasızdır. her gün tozunu alırsın haftada bir paspas yaparsın. her gün paspas yapmayan evsahibi pasaklı olmadığı gibi her gün kese yapmayan kişi de pis değildir.
devamını gör...
duş ayrı... günlük, aciliyetten mütevellit ve sair. ancak mis mis oldum edasıyla gerim gerim geriniliyorsa kese şarttır. öyle ferman buyurdum. hele bi keselen. hele bi kirini pasını bi at. ancak öyle mis olursun tamam mı cancağızım.
devamını gör...
keselenmeyeli yıl oldu sanırım, varsa yapacak alırım bi dal :d hamam a gidemem keselenmek için
devamını gör...
vücut peelingi kullanıyordur belki? belki derisi hassastır?
devamını gör...
benimdir, çünkü sosyal bir hayatınız varsa neredeyse her gün yıkanmak zorunda kalıyorsunuz.
devamını gör...
her gün banyo yapıyor olsa bile herkesin en az haftada bir keselenmeye ihtiyacı vardır. aksi takdirde gözeneklerde biriken kir ve ölü deri, sabunla ya da şampuanla tam temizlenemez.
devamını gör...
ne duş ne kese ayda 1 hamama gidip kendini keseletmeyen net pistir . öyle o kirler evdeki sıcak suyla keseyle falan akmaz .hamam gidip deri değiştirmeyen herkes pistir
devamını gör...
kurulanırken kirleri ufalanmaya başlayan insan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"banyodan kese atmadan çıkıp mis gibi oldum diyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim