hassas erkeklerin kalbini kırarsanız, olacak olan budur. bakmayın siz; iffetli, edepli olur kimisi, özel mesajını hala kapalı tutar. çünkü işi olmaz başka tenlerle, başka ojelerle. dost eli hariç kimsenin elini tutmaz böyle erkekler. güvenmediği kadına selam dahi vermez, kalkıktır popoları. yoksa onlar da bilir özeli açmayı, tüm haftasonunu minicik ayaklar alarak geçirmeyi. namus, bir mühür gibi yapışmıştır kimi erkeğin alnına. onları uzaktan görünce, "bu adamı kapaklayamam. yalanası ince çorabım bile işe yaramaz" der kadın kısmı. o erkeğin onulu duruşu yüzünden bellidir. bir erkeği onurundan vazgeçecek hale getirmeyin sevgili dişilerimiz. onurunu, iffetini bile hiçe sayan bir erkeğin yapabileceklerinden korkun. susan erkek, tehlikeli erkektir. adam olun, bırakın sakince yazıp neşelensin garibim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"başı bağlı rozetini bir çırpıda atıp baba evine gitmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim