bengenmiyorsan tanım yazma,sana mı sorucaz dediğim yazardır.
devamını gör...
yeşil.
devamını gör...
böyle durumlarda saldırana saldırmak gerekiyor.
devamını gör...
kırmızı.
devamını gör...
genelde profillerine girildiğinde bilgi içerikli, formata uygun, başkalarına saldırmayan tanım bulamadığımız yazardır aynı zamanda. yani benim gördüklerim öyle en azından.
devamını gör...
açıkcası bazı başlıklar aşırı saçma olduğu için,saldırmak değil ama eleştirmek herkesin hakkı. kaldı ki beğenmek zorunda da değiliz, geçenlerde bir çiftlik sahibinin köpekleri zehirlendi diye başlık açtığımda bir kişi yazmadı ? niye ? o saçma sapan ‘sevabına nick altı giriyoruz’, ‘tanımları beğenmeyen yazarlar’ ve seks konulu başlıklar dururken neden köpekleri zehirlenen çiftlik sahibi başlığına yazsınlar ki ? burda konu birileri yazsın veya yazmasın değil,yazmak zorunda da değil ayrıca , fakat bu tarz saçma sapan başlıklar açan bir yazar,açtığı başlığa yazdığımı beğenmemiş olacak ki gidip nickaltıma ‘troll kemalist’ yazmıştı. yani buradaki kişileri gerçekten anlamak zor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"başlık beğenmeyip saldıran yazar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim