kahkaha atmama neden olan bir rte vecizesi.

"batı'nın üstün olduğu şeklindeki sorun üreten anlayışın sonuna geldik. bunu artık herkes sorguluyor ve kabul ediyor. batı'nın kendisi bile artık bunu kabullenmeye başladı. yüzyıllara sari batı hegemonyası artık bitmiştir. yeni bir uluslararası sistem ortaya çıkıyor"

oylar düştükçe abd kötü, batı kötü söylemleri arttı. halkın umurunda değil bunlar. halk aç, işsiz. faturalar fahiş, fiyatlar öyle. çeyrek altın almış başını gitmiş, dolar desen allah'a emanet.

ayrıca batının üstünlüğü nasıl sona ermiş merak ediyorum. siyasi ve politik olarak hala dünyaya söz geçiriyorlar.
hollanda tarımda,
almanya sanayine,
abd ise teknolojide dünyada üstün.

neyse, bizde üstünüz ama sadece beton ve asfaltta.
devamını gör...
buna inanabilirdim ama son bi kaç gün önce olan "şişme ay'ı kovalayan çinli görevliler" den sonra inanamıyorum.
çinin daha çok yolu var.
buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"batının üstünlüğü sona erdi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim