öne çıkanlar | diğer yorumlar

emrah kurt tarafından çekilen kısa film; senaryo da aynı isim tarafından yazılmıştır.

tuğçe çil ve koray ziray gibi oyuncular rol almıştır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

birbirini hiç tanımayan iki kişinin aynı yerde başkalarını beklemek üzere karşılaşmalarını konu ediniyor.

beklemek oldukça acıdır, özellikle de beklediğinin gelmeyeceğini bile bile bekliyorsan.

birbirini tanımayan çift birbirini uzaktan süzmeye başlar, belki de tanımaya çalışmaktadırlar birbirlerini, belki de bekledikleri hiçbir zaman gelmeyecektir.
bir sahnede tanışırlar, gülümser ve el ele tutuşurlar, ancak daha sonra bunun hayal olduğunu görüyoruz.

genç kız beklediği kişi gelmeyince gitmeye karar verir ve aslında hiç tanışmamışlardır.
oğlan da beklediği gelmeyince kalkıp gider.

beklediğinin gelmemesi belki de senin yanlış durakta olduğunu gösterir, hemen yelkenleri suya indirmek gerekmez, belki de yanlış yerde bekliyorsundur, belki de hiç ummadığın anda bulacaksındır diğer yarını.

üzerinde çok emek sarf edilmiş bir kısa film olduğunu düşünmüyorum ama elbette mutlaka bir emek verilmiş, bana düşündürdükleri bunlar oldu.

insanın aslında ömür boyu bekleyişte olduğunu hatırlatan bir kısa filmdi.

beklediğiniz en acı şey neydi?



devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bekleyiş (kısa film)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim