kaynak
mehmet özhaseki, "benim belediyecilik hikayem biraz uzun sürdü. 21 yıl, daha sonra da bakanlık görevi ve genel başkan yardımcılığı. neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti. artık yavaş yavaş siyasete ve bu tür işlere veda etme zamanım geldi." açıklamasında bulunmuş.
devamını gör...
vay anasını, aşırı şaşkınım.
kayseri'de yıllarca izni olmadan yaprak kımıldamayan özhaseki'nin bu şatafatı terk edip siyasetten çekileceğine asla inanmam. ısrarlara dayanamayıp hizmete devam kararı aldım diyeceğini düşünüyorum.
buna memleketinde 'ekmek tatlandırmak' denir. bakın bırakırım haa.
ben elitaş'ın da özhaseki'nin de siyaseti bırakabileceklerine inanmam, olsa olsa görevden af talep edebilirler.
devamını gör...
yurt dışına çıkma hazırlıkları da yapıyor olabilir.
devamını gör...
batan gemiyi terk ediyorlar. seçimlere doğru bu mazeretli ayrılmalara çokca şahit olacağız.

çünkü hepsi biliyor ki akp denen organizasyon batarken peşinde çok kişiyi götürecek, tamamıma yakını için yasal süreç başlayacak. yaptıklarından dolayı hepsi adalet karşısına çıkıp yargılanacak!
devamını gör...
sinema, tiyatro, stadyum gibi yerlerde bitime kısa süre kala çıkarsın ki yoğunluğa kalmayasın.
bu da diyor ki ben kesemi doldurabildiğim kadar doldurdum, gemi batınca herkes filikalara doğru koşunca sıkışırım, kaçamam falan, ben en başından ufak ufak yolumu alayım. hatta gizli bir tünel dahi kazmış olabilir. zira kendisi görünmeyen köprü konusunda uzmandır. kayseri’de yaptığını söylediği köprüyü senelerdir kimse bulamadı.
sihirbazımız milletvekili olduğunda belediyeyi yeni başkana devrederken de kasa dolusu para bıraktığını söylemiş, yeni gelen ki kendisi de akp’li olan başkan; teslimden kısa süre önce yüklü bir faiz oranından kredi çekilip bunun 30 milyon kadarının harcanıp kalanının kasada olduğunu söylemişti. yani kâr payı değil faizli borç parası bırakılmıştı. şahsın nasıl bir belediye başkanı olduğu, nasıl bir karakter olduğunu buradan anlayabiliriz.
devamını gör...
daha karpuz kemeyecektik de hesap soracağız özhaseki. sadece kayseri forum yapılırkenki dosyaların açılsa silivri'de on yıldan fazlan var. biz kendini bugünkü vezirliğinin ihtişamına kaptıranları çok gördük özhaseki. sonrasını da çok gördük onların. krala yaslanmayın yıkılacaksınız.
devamını gör...
ben gençlik kollarına falan üye olup belediyede çalışmayı düşünüyorum. 1 senede ev araba alıp hayatımı yaşarım.
her şeyden vazgeçmeye hazırım. kapan diyorlarsa kapanıcam çok ciddiyim. yeter ki para versinler.
hepiniz girin. çıkın çıkın gelin troll ordusu olun. para kazanırsınız neden halen ideolojinizi haysiyetinizi savunuyorsunuz geçti artık bunlar. şalvar giyin ayran iç bundan sonra çık kahveye git tavla oyna para kazan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"belediyecilik hayatım biraz uzun sürdü artık siyasete yavaşça veda zamanı geldi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim