herhangi bir konuda zirveye tırmandığına kanaat getirip daha fazla çabalamayı gereksiz bulmak. yanlıştır.
devamını gör...
çay mısın pilav mı yoksa armut mu ? noodle mı? insansın sen , kendine gel. ölene kadar bitmez bazı dersler. ölüm de teneffüstür.
devamını gör...
ingilizcede complacency kelimesiyle karşılanabilen durum.

aslında rekabetçi bir alanda değilseniz kötü bir şey değildir ya bu bence. ama öyleyseniz, bunun bedelini zirveden indirilerek ödersiniz muhtemelen. ha, belki de artık zirvede olmakla ilgilenmiyorsunuzdur. o takdirde de bir sıkıntı yoktur bence.
devamını gör...
benim icin ikiye bölünerek okunması gereken ifade. ben oldum demek başlı başına bir yalandır, olduğunu sanan, varsayan, ve böyle bir "olmak" halinin var olduğunu düşünen kişi kesinlikle yanılıyordur. olduğun zaman zaten oldum, deme ihtiyacı duymazsın, bu durumun paradoksudur. kendini salmaya gelince, olduğunu sanıp salmaktan ziyade, olmadığını ve olamayacagini bilerek salmak, yani tevazu ve keyif-rahatlama ile salmak olanı makbuldür. ben oldum diyip salan kişi zaten yalanını surduruyordur, o yalan kisinin kendine sahici bir durustlugu icinde az da olsa varsa er geç patlar, belki de hiç patlamaz, orasını bilemiyorum.

fakat ben herhangi bir durumda salamiyorum, salamadim hala. keşke salsam
devamını gör...
lütfen bir daha kendine artık deme, sen artık değilsin.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ben artık oldum deyip kendini salmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim