arabesk dili ve edebiyatının en ulvi özdeyişlerinden biridir bu ifade. öyle bir hayat yaşamıştır ki kurgusal birtakım anlatılara ihtiyacı yoktur. hayat okulundan mezundur bu özdeyişi zikreden kişi ve dönüp dönüp kendi hayatını okumaktadır. bazen derin düşüncelere dalarken insicâmını bozan bir kendini bilmeze denk gelir ve ona felsefe yapma der. değil mi ki onun hayatı aynı zamanda dört başı mâmur bir felsefedir. bazen de caz yapma der çünkü onun böyle abidik gubudik işlerle münasebeti yoktur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"benim hayatım roman" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim