cüzdanı düzenli olanların kontrollü harcama yaptıkları araştırmalarla desteklenmiş. şimdi haberlerde izledim. bilimsel veri kanal d haber. cüzdan bütçeyi zıvanadan çıkarmamanın ön şartı gibi. cüzdanı olanlar daha az harcıyor cüzdanı düzenli olanlar daha da az harcıyor. cüzdana detox yapın. kredi kartına elektronik kelepçe takıp bütçeye anne disiplini getirin. pişmanlık duyacağınız şeyleri almayın a dostlar. bir de e ticaret sitelerinde indirim görünce panik yapmayın. sakin olun. harcama yapmayın doyacaksınız.
lütfen,gereksiz alışverişi fark et.
bambaşka sohbetler adlı programa çağırdığı uzman ve sanatçılardan daha fazla konuşan sunucu. iddia ediyorum programına chat gbt yi konuk etse, chat gbt shutdown olur. ama ispatlayamam. öyle.
bu kemalistlerin zeka seviyesi inanılmaz.
mustafa kemal'i içselleştirmenin somut ve lezzetli bir yolunu keşfetmişler. ama biz mustafa kemal'i yedirtmeyiz.swshswhs buradan
görseli de var.
bugün togg 10f i inceleme fırsatım oldu. çok güzel. 10x zaten dev gibi bir araba. maşallah. başlığı açan iko nun öngörülerine de hayran olmamak da elde değil. bu proje rafa kalkacakmış seçmenin gazını almakmış gibi zevzeklikler okudum. lan reis hepinizin içinden geçti oğlum. öyle bir fabrika yok diyenler bile oldu. utandınız mı? yok hayır. bizim bu projelere karnımız togg diyenler. üretilecegine inanan var mı diyenler. italyan arabası diyenler. hepsi mevcut. hepiniz geri ..kalısınız.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.