arkadaşlar biliyorsunuz hepimizin sözlükte belirli bir çizgisi var. kimimiz spesifik belirli konularda ( meja gibi bazı psikopatlar doktora tezi yazar gibi tanım yazıyor ) kimimiz genel kültür, kimimiz ortaya karışık, kimisi de trollük üzerine kasıyor.
benim de bildiğiniz gibi duygusal zekam birazcık yüksek ve zıpır olduğu için şu güne kadar mizansen takılıyordum sözlükte. lakin artık ben de enteresan bir şekilde okuduğum onlarca bilginin, kitabın, edindiğim değerli şeylerin zamanla hafızamda kaybolduğunu ve afedersiniz biraz salaklaştığımı ve kendi seviyemi düşürdüğümü fark ettim. bilmiyorum belki diğer arkadaşların da başına böyle şeyler gelmiş olabilir.
bundan sonra ben de kendi sevdiğim konularda bilgi içerikli tanım girmeye başlayacağım. hem zihnin dinç kalması, kendi not defterin gibi sürekli kalacak bir kütüphane profili gibi bir şey olması daha çekici geldi bana açıkçası.
lan ne uzattım ya basın toplantısı gibi, bu konudaki fikirleri için diğer yazar arkadaşların görüşlerini başlık altına bekliyorum.
devamını gör...
şu an ben de karar verdim ama bilin bakalım ne eksik??
devamını gör...
(bkz: üşenmek)
devamını gör...
(bkz: durumumuz yoktu yazamadık)
devamını gör...
kimseyi yanlış bilgilendirmemek adına, sadece hakkında detaylı bilgi sahibi olduğum konular hakkında entry girmek için verdiğim karar.
devamını gör...
hem bilgi tanımcı hem geyikci olunmaz! ya geyik tanım gireceksin ya bilgi!

şu modda takılan o kadar çok kişi var ki, inanamazsın. ikisi birden olmaz mı allasen...

saygısızlık etmek olmasın, ama bu da benim düşüncem.
devamını gör...
(bkz: ağanın eli tutulmaz)
yaz tabi okuruz.
gaza getiren başlık. yarından tezi yok bilgi tanımları giriyorum.
devamını gör...
herhangi bir sözlüğe henüz üye bile olmadan yaptığım şey. o kararla geliyorum doğrudan.

aslında profilimde profesör yerine psikopat da yazsa olurmuş bak, sevdim bunu.

iyi yaparsın sevgili çınn sesi. bence vazgeçmeden uygulamaya koy bu kararı. kimse okumasa bile ben okurum *

edit: "ikisi birden olmaz mı allasen..." demiş romada roman okuyan roman. ben öyle yapıyorum. adım trolle bile çıktı bir ara.
devamını gör...
nickaltlarına daha çok vakit harcayıp, cevher çıkarmaya kararliyim.
devamını gör...
diyete başlarmış gibi. bugün geçti artık, yarın başlayalım.
devamını gör...
yahu tam diyorum bu sefer düzgün bir şeyler yazacağım yok arkadaşım olmuyor. hep başımdan geçen hikaye garip şeyler falan.

birde bu durumu hakkediyorlar mı ? bak burası tartışılır. bilemedim. lakin sözlükte böyle yazarlar var onlar candır sayelerinde arada girip bir şeyleri didiklemeye başlarım. aslında bilgi havuzumuzda nereyi tutsanız işe yarar bir şeyler fakat ben gene boş olanları falan yazma taraftarıyım. neyse. gene öyle bir skandal.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bilgi içerikli tanım girmeye karar vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim