kaynak
üst edit:haberin yerel kaynağı yukarda olup haber doğrudur. twitter sayfasi bir fotograf koymus gercek veya degil ben orada insanlarin tepkisini aktarmak için buraya koydum.

sayısı 20 ye yakın köpek 6 yaşında çocuğu paramparça edip yiyor ve bir ruh hastası twitter'da köpeklere üzülüyor ve afiyet olsun diyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

başka biri de köpekle çiftleşenleri aşağılamanın ne kadar vahim olduğunu falan yazmış.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
komiksiniz. fotoğraftaki kemikler basbaya sığır kemiği. sol alttaki kemik basbaya çift tırnaklı hayvanın ayağı. besili bir sığır 1 ton ağırlığındadır. 6 yaşındaki çocuğun ağırlığı ne ki o kadar kalın kemikleri olsun. sizinle dalga geçen bir hayvansevere karşı linç kampanyası düzenlemişsiniz.

hiçbir canlının yaşam alanı sokaklar olamaz. sokak köpeklerini besliyorum diye vidan mastürbasyonu yapıyorsunuz ancak aslında karga ve martıları besliyorsunuz. şehirlerde küçük kuş cıvıltıları duyamaz olduk sizin yüzünüzden. ben çocukken okul yolunda nar ağaçları, erik ağaçları, badem ağaçları vardı. dallarında serçeler öterdi. yeni doğan güneş yüzümü ısıtırdı kuş sesleri arasında okula giderken. baharda yeşil yeşil çağlalar toplardım.

şimdi o okul yolunun canına okumuşlar. 5 katlı apartmanlar var artık o ağaçların yerinde. köşedeki çöp konteynerının kenarında yoğurt kutusu içinde kuru mama var. çöplük kedisi bile o mamayı yemeye tenezzül etmiyor. mama diye satılan şeyin içinde kim bilir ne var.

bir keresinde de kargalar bir kedi yavrusunun başında çekiştire çekiştire etlerini koparırken gördüm. hayvanları ben de severim. doğal denge için hepsi gerekli. her hayvan değerli. ama şu hayvanlara insani özellikler atfedip kutsallaştırmayın. sonuçta hayvandır. sen önüne mama koydun diye şehir yaşamına uyum sağlamasını bekleme.

edit: ihlas haber ajansı'nın ruken kolcu'nun dayısı sürmeli inan ile röportajından;


ruken kolcu'nun dayısı sürmeli inan, “yüzde 30 zihinsel engelli olan ruken, tedavi görüyordu. sabah 07: 00 saatlerinde evden çıktıktan 10 dakika sonra babası ve kardeşlerinin mahallede onu aradığı sırada, ruken köpeklerin saldırısına uğramış. ilk olarak babası olay yerine gitmiş. orada yaklaşık 20 köpek kıza saldırmış ve kızı yiyorlar. babası köpekleri kovalamış ve kızını paramparça halde alıp eve gelmiş. o arada polis ekiplerine haber vermişler. bu çok kötü bir durum, buna derhal müdahale edilmesi lazım” dedi.


kaynak: sözcü gazetesi

sonuç = ortada kemik falan yok. van'da yaşayan zihinsel engelli küçük bir kız çocuğu bir köpek sürüsünün saldırısına uğruyor. kim olduğu bilinmeyen bir twitter kullanıcısı bu haberi alıyor ve sığır kemikleri bulunan fotoğrafla bize servis ediyor. siz de bunu afiyetle yiyorsunuz. haber doğru ancak toplumu kutuplaştırıcı bir uslup ile paylaşılıyor.
bir hayvanseveri sokak köpeği besledi diye linç edemem. çünkü mantıklı olan bu değil. kanun koyucuların bu sorunla ilgili planlama yapması ve yasa çıkartması gerekir. çocukları da, hayvanları da, ormanları da, kadınları da, çocukları da, lgbti+ bireyleri de, azınlıkları da, engelli bireyleri de 'yasa' korur. sizi yasa korur. haklarınızı yasa korur. modern bir devlet ve gelişmiş bir ülke olmak için yasalar uygulanmalıdır. galiba burada herkes hemfikir.
devamını gör...
aç kalan köpekler hakkında bu kadar endişeleniyorsa gidip kendini köpeklere yem yapsın dediğim or***u çocuğu.
devamını gör...
kendi bedenini köpeklere feda edebilir. onu tutan yok.
kemiklere gelince, bir çocuğa aitmiş gibi gözükmüyor hatta toynakları var.
tanım: bir gerzeğin serzenişidir.
devamını gör...
köpektaparların beyinsizliğini ortaya koyan bir başka olay.

hepiniz o...... çocuğusunuz.
devamını gör...
mayıs 2021'de olan olay.
açılan başlık nefret oluşturuyor.
yine aynı yazar, az önce de bir siyasi yalan haber paylaştı. dikkat etmek gerek.
devamını gör...
öncelikle başlığı açan yazar sözlüğün en sağlam kaynaklara dayanarak haber veren yazarıdır. köpektaparların içindeki manyaklığı ve psikopatlığı anlatmak için verilen örnek az bile kalmış. tamamı insan nefretiyle gözünü kin bürümüş bu hastalıklı ittapar tayfanın tamamı terörizmden yargılanmalıdır. sosyal yaşamı terörize eden sokak köpeği sorunu kadar bu sorunu gizlemeye çalışan sosyapatlar da büyük bir sorundur. çocuk yaşlı genç demeden onlarca insanımızın kanı bu ruh hastası manyak sürüsünün ellerindedir. klinikte ağır ilaçlarla tedavi olması gereken bu başıboş ittapar tayfanın varlığı en az başıboş köpek sorunu kadar önem teşkil etmektedir.
devamını gör...
ağır troll haber. toynaklı insan kemiği mi? adam, sazan.avi yapmış ve tutmuş. *
moderasyonun bunu gündem yapması daha komik. *
devamını gör...
o kemikler insan kemiği değil o apayrı hikaye de,

geçmişte çocuk kurtarmak için sahipli köpek öldürmek zorunda kalmışlığım var. dolayısı ile öyle bir saçmalık olamaz. özellikle köpeklerin dağ bayırda vahsilestigini kanıtlayan tonla makale falan var bir yerden sonra yabani hayvan oluyorlar itlaf edilmeleri gerekiyor. böyle bir saldırıyı yabanilesmis köpeklerin yapacağını düşünüyorum. itlaf şart.
devamını gör...
gelmiş geçmiş bütün hayvanları toplasan bir çocuğun tırnağı etmez. hayvanları severiz o ayrı konu.
devamını gör...
olay gerçek, kemikler sahte.

fotoğrafın sahte olması, 20 köpeklik sürünün 6 yaşındaki bir çocuğu parçaladığı ve yediği gerçeğini değiştirmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir çocuğu paramparça eden köpeklere afiyet olsun demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim