böylelerine erkek demeye dilim varmıyor ama işte sonuçta erkekler yani. kadın dediğin nedir ki ya senin gibi bir insan o da, ne diye üzülüp gözyaşı döküyorsun ki? bırak o gitsin, yenisi elbet gelecek. etraf öpüp koklanmayı bekleyen güzel çiçeklerle doluyken bir tek çiçeğe takılı kalmak tam bir saflık.
devamını gör...
dökmüşlüğümüz var elbet. gariptir acı ve kekremsi olur tadı. halbuki tuzludur gözyaşı.
devamını gör...
bu durumun teori ve uygulamalı kısımları farklı işlemektedir, #1888836 tanımı akıl ile düşünülmüş ve yazıya dökülmüştür, teoride her ne kadar doğru olsa da uygulamada ağır s*çacaktır, her erkekte olduğu gibi.

uygulama kısmı duygusal işlediği için sevgilisinden ayrılan erkek kişisi kısa bir süre içerisinde aklıyla düşünmeye başlar, geçmişte yaptığı davranışlara "keşke yapmasaydım" der, bu bir hatadır, yaşanan bütün ilişkiler kendine zarar verme raddesine dahi gelse bir deneyimdir ve deneyim yapılan bütün hataların toplamıdır.

sözün özü, zamanla geçiyor arkadaşlar, siz bu tanıma aldırmayın, bastırılmış üzgünlükler ya da diğer duygular çok ciddi psikolojik rahatsızlıklara sebep olur bünyenizde, üzülmek istiyorsanız üzülün, ağlamak istiyorsanız ağlayın, unutmamanız gereken tek konu geçecek olmasıdır, nereden mi biliyorum?

geçti.
devamını gör...
net ılıktır. sen gözyaşı dökerken o kimlerin kimlerin masasında yiyip içiyor kim bilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir kadın için gözyaşı döken erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim