çok acı bir durumdur.

yıl 2019 ilk defa araba almaya niyetlendim. 2005 model citroen c3 istiyorum. kenarda 5-6 bin tl birikimim var arabanın piyasası 12,500 lira. bizimkilere yalvarıyorum çekin kredi ben oderim yeter ki alalım diye. almadılar. 1 sene sonra onun piyasası 45-60 arasında oldu.
şimdi 31* bin tl birikimim var alabileceğim tek hatchbag lada samarra awk. araba değil bildiğin katır.
neyse niyet ettim 9 10 ay sonra yarısını kredi çekip 100 120 binlik bi araba alicam. ınşallah bu zaman içerisinde tofaş şahin 'in fiyatı o kadar olmaz.
resmen dram yaşıyorum. ropörtaj adamın aynı konulu videosuna bağladı muhabbet awk.

gerçi alsam da bu gidişle binemicem. benzin dolar kuru gibi oldu. yükseliyor ama düşmüyor.
edit: şimdi baktım c3'ün piyasası 90-130 bin arası olmuş.
devamını gör...
z kuşağı bi tarafını yırtsa da araba alamaz. 0.9 pancar motorlu cliolar bile 345 bin tl olmuş.
devamını gör...
2017 model 6 kazalı passatı 497 bin yetaleye satan insan gördükten sonra yürüyerek ulaşıma devam etmektir.
devamını gör...
ertelendiği takdirde ''hiç araba alamamak'' a dönen bir başlık olacaktır . 9 10 ay sonra 100 120 binlik bir araba belkide lada samaradır kim bilir .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir türlü araba alamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim