akp genel başkan yardımcısı mehmet özhaseki, akp'nin cumhuriyet tarihi boyunca görev yapan hükümetlerden daha başarılı olduğunu öne sürerek, “aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı” dedi.

buradan
devamını gör...
türkiye 2002'de avcı ve toplayıcılığa geçti bunu bilmeyen cahiller defolsun bu profilden..
devamını gör...
sizden önce biz mağarada yaşıyorduk lan. sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi şerefsizim. çok malca bir beyan kimse kusura bakmasın.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
dağlarda yaşayanları haburda davulla zurnayla karşılayıp megri megri eşliğinde lahmacun dağıtmalarında bahsediyor büyük ihtimalle.
devamını gör...
neolitik devrimi bile sahiplendiler ya la...

t: trajikomik haber.
devamını gör...
ben ve amcaoğulu 2002 öncesi ateş yakarken.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
doğru diyor. ben mağaralara resim yaptığım günleri hatırlıyorum. üstümde sadece bir parça giysiyle pederle birlikte geyik avına gidiyorduk. ne günlerdi be.
devamını gör...
geçen bir kadınla konuştum. kendi cinsimden soğudum resmen. kadına un yağ fiyatlarından bahsediyorum,alım gücü falan.. kadın bana diyor ki '' sen reisimi kötülemek için benimle konuşuyorsun,bizim ailemiz eskiden ağaç kabuğundan un yapıyordu. gerekirse yine yaparız. ülkemizi kötüleme,gavur parasıyla işim olmaz.''
bence bizden önce değil,şimdi de var o tipler.
devamını gör...
talihsiz açıklamadır.
devamını gör...
ooo oda bir şey mi tv yoktu mesela yada buz dolabı heyy yavrum hey ambulans yoktu ambulans hastalar mancılıkla hastane bahcesine fırlatılır bahçeye düştü, düştü düşmedi cenaze namazına .
devamını gör...
ilgi çekici yalanlar çok çabuk yayılır, gündem olur ve çok kişiye ulaşır. bir süre sonra birçok kişi bu yalana inanır. mesela tüm urfa ibrahim tatlıses'in zengin çocuğu olduğunu bilir ama ibonun mağarada doğduğunu ve inşaatta amele iken keşfedildiğine inanan milyonlar var. bunlar da sürekli abartılı ve tartışılacak, gündem olacak yalanları kasıtlı olarak söylüyorlar ve milyonları inandırıyorlar ne yazık ki
devamını gör...
yol yoktu, çünkü tekerlek de yoktu. çok şükür akp geldi ve tekerlek icat oldu.
devamını gör...
akp'nin bu huyunu seviyorum. bundan daha kötüsü olamaz dediğin anda daha kötüsünü bünyesinden çıkarabilecek bir potansiyele sahip parti.
devamını gör...
bir akp'li yalancı beyanı.
devamını gör...
haklı bir beyandır. bu insanlar şimdilerde parti kurup meclistelerdir.
devamını gör...
valla onu bunu bilmem ama noktalama işaretlerinin önemini hatırlatan açıklamalardır.
"aç, dağlarda insanlar vardı, kurumlar sosyaller, belediyecilik işi..."
devamını gör...
o ne ki? 2002'den önce neandertal idik biz...
devamını gör...
o zamanlar ateş yoktu, eti direkt hayvanı ısırarak yiyyorduk.parçalayacak bıçağımız bile yoktu.neyse ki akp geldi 1500 yıl ileriye gittik.şimdi bütün avrupa bizi kıskanıyor.
devamını gör...
eskiden haberleşme mektupla yapılırdı diyerek türkiye'deki tüm telefonları kırıp atalım, ne zevke gelirler ama böyle.
devamını gör...
dağlarda yaşayan insanlar olduğu kısmı doğru olan açıklama.

ben de bunlardan önce dağlarda yaşardım, ama aç falan değildim. sonra bunlar bir geldi maden şirketleriyle, heslerle falan. dağın doğanın ırzına geçtiler. ne hayvan kaldı ne ağaç. aç kaldık lan aç bunların yüzünden.

e mecburen dağdan indik şehire. resmen medeniyetten vahşi hayata geçiş yaptık bunlar sayesinde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bizden önce dağlarda aç yaşayan insanlar vardı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim