ümit özdağ'ın sığınmacı sorununda sol gericilik yapan sjw ılıklara verdiği muhteşem bir ayardır. burada asıl ırkçı olan sığınmacılardır, biz seküler türk milliyetçileri ise anadolu'da türk milletinin rahat yaşaması için mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. sığınmacılar, bop kapsamında sessiz istila'nın bir parçasıdır. hüseyin nihal atsız'ın dediği gibi: "bize faşist diyenler, türklüğün yok olmasını isteyen gerçek faşistlerdir!.."
mülteciler dışarı!..
ilgili link:
özdağ ümit hoca'nın "bize ırkçı diyen salaklar" adlı muhteşem konuşması
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel özdağ ümit hoca'nın mültecisever sol gerici sjw'leri zortlattığı o efsane konuşması
devamını gör...
aklıma kendisine o**pu diyen adama çığlık çığlığa "o. çocuğu" diyen hayat kadınını getiren özdağ vecizesidir. hadi hayat kadınına ne olduğunu söylemek doğru bir şey değil, hatta hakaret suçu olarak kabul edilebilir de ümit özdağ'a ne oluyor?
bizim ırkçı gencolar da şaşkın şaşkın, kimin arkasında dolansam deyip duruyorlar. işleri zor. geçen yıl bu vakitler soğan beyi türk'ün yeni başbuğu ilan etmişlerdi. soğan bey bunların en ön safta duranlarının ağzına s*çtı, arkadakilerle de kıçını sildi. (ekşi sözlükte kaç tane tanım silindi bilseniz). şimdi yeni tatlar yeni kokular arıyor olmalılar. yalnız ümit abiniz yaşlı, basuru vardır kesin. ona göre hazırlıklı olun.
devamını gör...
sayın romalılar ve candan cevap verdiğim çayırbaşı büyüğüm..

çok doğru diyorsunuz ortada bir türk ırkçılığı yok, biri çerkez biri azeri türk ulusu ile alakaları ,ikametgahları .
insan utanır , aday yaptığınız zatı muhterem öyle bir satış yaptı ki şimdi ankara -çayyolu'da villada s,ize gülüyor başta tokyolu'ya.
ortada türk ırkçılığı yok yine yazalım , ya kendini aldatma ya kerize servis var ,geçen bir kitap sunuldu sözlüğekahraman kürt kadınları d,iye biri iskit bir kürt olduğunu beyan ettim kitabın yazarı kesin okumuştur ,utanmamışr kesin.
asabah akşam kürtlere küfür ediliyor sonra kürt kahramanı nene hatun baştacı,buna ne denir yazacağım ama kırılır insanlar .

ortada bir ırkçılık yok , türk'ün şeref nişanesi gök bayrağı bile kendinize uydurdunuz,tarihte hangiasya türk bayrağında ay-yıldız ve beyaz zemin var ,ya kızıldır ya mavi.
ortada ırkçılık yok türklük nişanını satıp ekmek yemek zar .

tokyolu ümit'in ne olacağını sinan oğan'a bakıp anlayabir insan.
1946-2024 bu ülke milliyetçilerden en ufak bir yarar görmedi ,bağbu dediğiniz zatı zuncur amerikan özel kuvvetler tarafından yetiştirilmiş kontgerilla.

yakında katakull,iye getirip bu devletin isminde türkiye'yi çıkartacajklar ,anca k oturup seyredeceksiniz .
tc. ve türkiye'yi (örneğin thy'den ) neden çıkarttılar onu anlayamayacak kadar .....??????

ümit'ten cacık olmaz ,niye biliyorsunuz.
mastürbasyon yapmaya devam edin.

bugün türkiye cumhuriyetinin haline bakıp utanıp silkinip ayağa kalkacağınıza ,boş boş laflar edip kendinizi avutuyorsuz.

aferin.
devamını gör...
kendisinin bu sadece sığınmacı üzerine kurduğu politikayı sevmem fakat haklılık payı var. dünyanın hiçbir yerinde bu kontrolsüz bir göç kabul edilemez ve bir noktadan sonra kendini müdafa hareketine dönüşür.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bize ırkçı diyen salaklar biz ırkçı değiliz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim