bahçeli bu imralı işine çok inanmış ya da zorlanmış. (sen karar ver) türkiye milliyetçi hareket partisinin lideri olarak, tek muhatabımız terörist başıdır diyor olm adam. inanılır gibi değil.
daha dün elinde ip, verin asalım diye dolaşıyordu ortalıkta, şimdi " en ciddi muhatap imralı'dır. neymiş anaysa ve kanunlara göre suç işliyormuşuz. varsın bizim sonumuz da varsın dar ağacı olsun" açıklamasını yapmış.

şu açıklamaya bakın lütfen,

"en ciddi muhatap imralı'dır. geçtiğimiz cuma günü imralı'ya gitmek üzere nitelikli çoğunlukla aldığı karar doğrultusunda mhp, akp ve dem parti'den birer milletvekilinin adaya gitmesi tarihi bir gelişmedir. bu vesileyle feti yıldız ile diğer milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. cumhuriyet halk partisi ve komisyonda bulunan diğer partiler imralı'ya gitmekten sarf-ı nazar etmişler varsın etsinler. onlardan izin bekleyip icazet isteseydik yerimizden bile kıpırdayamazdık. korkaklar hayatı seyreder. biz seyirci değiliz. biz mhp'yiz. teslim olursak kanımız kurusun."

olm simülasyonda hata mı var, bug mı yedik ! mhp lideri imralı ile görüşmede kanını falan ortaya koyuyor. bu arada erdoğanda bunu attı ortaya, kendisi amacı doğrultusunda geri planda kalarak daha az tepki alacağını falan sanıyor herhalde.
devamını gör...
belli bir yaştan sonra siyaset yasaklanmalı. bakın bakalım yetişkin bezi de kullanıyor mu ?
devamını gör...
retorik yasaklanmalı.
devamını gör...
baççeli, hem apo'yu adres gösterip hem kabul etmeyenlerin anayasal suç işlediğini söyleyen, sonra da bu nedenle kendisinin darağacına gönderilecekse bile ipe çekilmeyi göze aldığını söyleyen, bunu söyleyene kadar da imralıdaki için elinde iple dolaşan baççeli değil mi..?
baççelinin ipinin mi kendisinin mi bilmeyiz ama sizce de kafası yeterince karışık değil mi..?
devamını gör...
20 yıl önce, kurucu lider diyecekler buna diyeni dövüyorlardi.
devamını gör...
enteresan işler gerçekten, teröriste istediğini verirsen terör biter zaten, bu, biz terörü bitirdik diye övünülecek bir şey değil ki lan.
devamını gör...
bilmem kimin ajanı olan dinozor ne demiş okumadım, dinlemedim.

bütün teröristlerin ve terörist sempatizanlarının sonu daha fazla gecikmeden dar ağacı olsun, evet. idam olmazsa kahraman türk askerinin kurşunlarıyla delik deşik edilsinler. leşleri de köpek maması yapılsın.
devamını gör...
bizim sonumuzu hazırlamadan önce sen istediğin darağacına git, of bile dersem şerefsizim. hatta çay demler çekirdek çitlerim o derece yani.
devamını gör...
adam asacağım diye diye bi türlü fırsat vermediler, alıp mitinglerde fırlattığı urganla nalburu zengin etti. en sonun da madem asmadınız ben de dışarı çıkaracağım gıcıklık olsun dedi.
devamını gör...
birinci ve ikinci çok partili hayat denemelerinde asılmışlardı. demokrat parti denemesi sonucunda da asılmışlardı. sonra devran değişmişti. önce denizleri sonra erenleri astılar.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bence türkiye hala chp'siz bir çok partili hayata hazır değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bizim sonumuz da varsın darağacı olsun diyen bahçeli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim