güzel bir pazarlama stratejisidir.

insanlar o bedava olduğu günler bir dizi/filme başlayacaklar ve devam etmek isteyeceklerdir böylece blutv satın alacaktır.
devamını gör...
bedava olan her şey beni mutlu eder.teşekkürler blu tv.
devamını gör...
güzel fikir ama site çöktüğünden başarısız olmuş reklam. ben ücretli kullanıcı olarak izleyemedim dizimi, ne anladık bu işten?
devamını gör...
uzun süreden beri ben blu tv kullanıcısıyım. bu adamların en büyük hataları bozkır dizisnin devamını çekmemeleri ve buna benzer diziler yapmamaları saygı dizisini ayrı tutuyorum o bir harikadır umarım oda tek sezonda bitmez hafta sonları bedava olması durumu bence işlerin dahada kötü oldugu anlamına geliyor. hbo dizilerinin yayın hakları bu adamlarda ama yeni hbo dizisi'de yok walkıng dead vardı oda artık yok el marjınal devamı gelmedi. zero zero zero devamı gelmedi .umarız tamamen batmaz yerli platfromlara destek verilmesi gerek.
devamını gör...
blu tv bu haftasonu da ücretsiz olacakmış.


blutv de hafta sonu saatlerce evde kalmak zorunda olanlar için destekleyici kampanyasını duyurdu. yayınlanan twitter gönderisine göre blutv, 16-17-18 nisan tarihlerinde herkese ücretsiz hizmet verecek.

blutv, kampanyadan faydalanarak evde geçecek hafta sonunu film ve dizilerle renklendirmek isteyenlere özel şifreyi paylaştı. hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, 'blutvizliyorum' şifresiyle sisteme kolayca giriş yapabilecek. kampanya 18 nisan'da, saat 00.00'a ulaştığında sona erecek.

www.webtekno.com/hafta-sonu...
devamını gör...
geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre yerli video akış platformu olan blutv, yeni yıl kutlaması sebebiyle 1 ocak 2022 23:59'a kadar ücretsiz olacak. bu süre içerisinde dilediğiniz yapımları blutv'den para ödemeden izleyebilirsiniz
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"blu tv'nin bu hafta sonu ücretsiz olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim