o kadar çok ki, sanki bir okyanusun içinde yüzüyorum ve ne bir yönüm belli ne de amacım o kadar bihaberim bir dolu şeyden.

sanırım ben hep büyünce daha mutlu olacağımı düşelyenlerdenim, oysaki küçükken kurduğum pembe masallar bana meğer kara geceleri bahşetmiş.
ve ben bunu büyük bir saflıkla kabullenmişim.

kendime yazdığım notların hiçbirinde bu kadar büyük bir kalp yarası ile yola devam edeceğim yoktu.
keşke zamanı geri alabilsem o masum düşlerimi boyadığım temiz gökyüzünün havasını soluyabilsem.
devamını gör...
hayallerin gerçekleşememesi. küçükken kurulan gerçekleşmesi basit diye düşündüğüm şeyler şuan o kadar uzak geliyor ki. manevî olarak çok istenilen şeye maddi engellerin çıkması en büyük dertlerden biri bence. sorumlusu tek biz değiliz. haliyle ekonomi o , bu , şu.. umarım hevesim kaçmadan bazı şeyleri yapmış olurum.
devamını gör...
hep çocuk kalacağımı sanırdım.. içimdeki cocukla, yol arkadaşım el ele büyürüz sanırdım.. ama bi gece kapanan kapının ardından mutfak masasında soğuyan kahvemi, "hıçkırarak ağlama sakın yavrun uyanır" telkini arasında içmeye çalışırken "şimdi bütün dertlerini, özlemlerini, hasretlerini, isteklerini ve hatta kişiliğini ertemen gerek.. güçlü olmak zorundasın. kalk yüzünü yıka ve minik bedene sarıl" dediğim an
baktım ki büyümüşüm.. baktım ki bu o kadar da kötü bişey değilmiş..
küçükken düşsen, dizin kanasa utanmadan ağlayabilirsin, ama büyümüşsen ki bunun yaşla hiç bir bağlantısı olamaz bu o kadar da kolay değilmiş..
devamını gör...
büyümeyle gelen dertlerle beraber büyüyen sağlık sorunları. stresten mide yanması baş ağrısı... imdat diye bağırmama az kaldı sanırım.
devamını gör...
gelecek kaygısının artması
devamını gör...
çevrende kimse kalmaması
ihtiyaç yok diyosun ama zamanla deliriyosun
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"büyümeyle gelen dertler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim