istanbul veya ankara'da ortalama bir evin kirası 40-50 bin lirayken bir erkeğin tek başına 3-4 kişiyi geçindirebilecek gelire sahip olmasını nasıl bekliyorlar anlamıyorum. doktor maaşı bile zar zor yeter muhtemelen.
devamını gör...
kadının çalışması sırf para için olmamalı. ancak konu para kazanmaksa orda da işler öyle yürümüyor geri kalmışlıkta. maalesef toplumlar asgari ücret alırken yine de karısını evde oturtan adamlarla dolu.

çalışma hakkının , çalışabilme özgüveninin cinsiyeti olmaz.
garipseyen önce kendine baksın kendini garipsesin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çalışan kadın isteyen erkeğin garipsenmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim