gözünün yaşını tutan kişidir.

gündüz tutar da kendini gece odasına çekilir, gece en sevdiği müzikle yaşadığı her şeyi bir daha yaşar, başa çıkamaz, kendini içmeye verir, ağlamaya, bağırmaya, ya da susmaya. duvarlar arkadaşıdır artık.

gece bütün acılar saklandığı yerden bir bir çıkar. saklambaç oynarken oyun bitişi gibi...

yönünü kaybetmiş herkese selam olsun.

belki de artık yola pusulasız devam etme vakti gelmiştir, pusulanı ne kadar sevsen de...
devamını gör...
güvensiz ortamlarda en çok yapılır. düşünce ve duygularınızın bir anlam ifade etmediği insanların arasındaysanız en doğrusudur.
devamını gör...
yumuşak karnını iyi saklayan kişidir. dost bildiklerinin acıyan yerinden vuracağını bildiği için riske girmez paşa paşa kızılcık şerbetini içer.
devamını gör...
konuyla alakalı çok ağır entelektüel video sunacağım size.

video
devamını gör...
içine atıyordur...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"canı yandığı halde belli etmeyen kişi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim