heves etmiş millet geçer zamanla demek istediğim başlıktır.
devamını gör...
ben de böyle bi başlık açmak üzereyken benim gibi bu durumdan rahatsız olanları görmüş oldum. çaylak başlıkları komik değil, bilgilendirici değil. o zaman, zaman kaybından başka bir şey değil. başkalarının yerine utanmak zorunda kalıyorum başlıkları görünce. bence suyunu çıkarmadan bir dur demek lazım.
devamını gör...
söz konusu olan mahlasları flu orange olan yazar adaylarına dair başlıklar. tez zamanda mahlasları pantone 172 c ile netleşecek umarım.
devamını gör...
bir konu takılır aklına, üzerine düşünür, ufak bir araştırma yapar kafanda konuyu önizlersin yazarsın, yazdığına taraflı tarafsız gözle bakar yorumlar muhalif olursun, sonra neticelendirir aktarmak istediğin bilgi, vermek istediğin mesajın kütle hacmini değerlendirirsin! ki amacın ne olduğu belli olsun.
birilerinin ilgisini çeksin.

tamam diyip başlık girmek üzere sayfaya giriş yapıyorum, birde ne göreyim 2-3 başlık yan sanayisi made in çaylak.
hadi bari entry ile iştirak edip dahil olayım, maksat yazarın gönlü olsun.
bu gidişle 2-3 sene sonra başlık açma cürretinde bulunmayı düşünüyorum.
devamını gör...
(bkz: aşağılık kompleksi)
devamını gör...
ben bile yazar olarak başlık açarken çok tereddüt ediyorum çünkü çok yeniyim, yani kişinin elini kolunu sallayarak başlık açması bana çok garip geliyor.
devamını gör...
ay fenalık geçireceğim. buraya huzurlu mutlu tatlı tatlı yaşamaya geldik dostlar. insanları salın önünüze bakın. 10 tane tanım girip birkaç gün önceden kaydolmanız sizi pir yapmaz. lütfen sakin.
devamını gör...
uzun zaman ekşide çaylak kalmış yazarların intikamı sanırım da burada olmuyor pek.
devamını gör...
katıldığım başlıktır. yazar-çaylak farklılığı neden sürekli gündeme getiriliyor ki, çaylaksa çaylak ne olmuş? (bkz: so what)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çaylaklar ile ilgili başlıklardan gına gelmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim