az önce twitter'da denk geldiğim haber. umarım doğru değildir. şimdi de bu moda oldu , değer verdiğimiz insanları film yapmak.
öylesine filmler , diziler çekmek yerine bunları çekmek tabi ki çok daha güzel ama sırf moda diye yapmayın şunu. zamanlamaları düzgün ayarlayın. daha bergen tufanı bitmedi , bi cem karaca cümbüşü yaşatmayın. şimdi salak saçma insanlar türeyip cem karaca hayranlığı yapacak cart curt. sevdiğimiz , değer verdiğimiz şeylerin değerine adam akıllı dokunun. moda diye , prim diye , ünlülerin ekmeğini yemek için değil gerçekten hak ettiği için yapın. adam akıllı bi şey çıksın ortaya ve doğru zamanda. popüler kültür kurbanı etmeyin değerlerimizi.
devamını gör...
fetullah sövdüğü kısımlar da olacak mı filmde.
devamını gör...
güzel kazanç kaynağı oldu vefat eden iyi sanatçıların hayatı. akıyorken doldursunlar bakalım.
devamını gör...
normaldir. bergen oluyor cem karaca zaten olur. oyuncu önerim aşağıda.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yıllarca solculuk kastıktan sonra semra özal'ın elini öpmesini, daha sonra da dindarlık kasmasını nasıl açıklayacaklar cem karaca'nın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cem karaca'nın hayatının film olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim