ülkede saçma sapan bir şey yaşanmadığı gün yok.

osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir camide görev yapan imam, bazı vakitler camiye namaz kıldırmaya gelmediğini iddia eden cami cemaati ile karakolluk oldu. cami imamı “beni camide alıkoydular” diyerek polise şikayette bulundu.
şehit halis şişman mahallesi'ndeki hz. ömer camii'nde imamlık yapan zeyid sağlamer ile mahalle sakinlerinden hasan fermancı ve ayhan yurtsever arasında vakit namazı kıldırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. iki kişi bazı vakitler camiye namaz kıldırmaya gelmediğini iddia ettikleri imama “neden namaz kıldırmaya gelmiyorsun” şeklinde soru sordular. bir süre cami içerisinde yaşanan bu tartışma sonrası imam zeyid sağlamer karakola giderek “iki kişi beni camide alıkoydu, bana hakaret ettiler” diyerek şikayetçi oldu. 


buradan
devamını gör...
şekilcilerin gazabına uğramış kişi. camide imamı rehin al, hakaret et, dışarıda iftira yalan küfür bunlarla yaşa, kırdığın kalbin haddi hesabı olmasın; ama namaz kılınca aliyyül ala. en güzel insan olduğunu zannet. kısacası türkiye müslümanının genel sıkıntısını yaşamış bir imam. daha beteri de olabilirmiş allah korumuş.
devamını gör...
imam gerçekten namaz vakitlerinde camide bulunmuyorsa cemaatin hakkıdır imamını camide istemek. ama tabi adam alıkoymak falan bunlar hoş değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cemaat tarafından alıkonulan imam" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim