mhp'den ihraç edildikten sonra demokrat parti'ye geçen ordu milletvekili cemal enginyurt, haber global programında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ilginç açıklamalarla eleştirdi.

muhalefet partilerinin anlamadığı bir şey var. sayın recep tayyip erdoğan özel bir insan, iltimaslı bir insan. her şeyin üstünde bir insan. o'nun yaptığı her şey doğrudur. hdp'yi eleştirmek de recep tayyip erdoğan'ın hakkıdır. habur'da mahkeme kurmak da recep tayyip erdoğan'ın hakkıdır. andımız'ı kaldırmak da recep tayyip erdoğan'ın hakkıdır. işine gelene 'militan' demek, işine gelene terörist demek de recep tayyip erdoğan'ın hakkıdır. herkes haddini bilmeli. her dediğini eleştirmek yerine sayın recep tayyip erdoğan'ın her dediğine kabul göstermek durumundayız. aksi takdirde çok kızıyor. hepimize bir şeyler diyebilir. onun için ben recep tayyip erdoğan'ın o yetkisi olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla sayın akşener ve sayın chp genel başkanı hiç şık olmayan şeyler yapıyorlar, ayıptır yani..."

kaynak
devamını gör...
güzel bir ironi olmuş ama zamanında sadi somuncuoğlu cumhurbaşkanlığı için aday olduğunda, o yaşlı adamı, bahçeli'nin dediğine uymadın, lidere itaat etmedin diye döven bir adam bu. lidere itaatin türk töresi olduğunu söylüyordu. şimdi m.h.p'den ihraç edilince "türk töresini" unuttu galiba. bütün politikacılar, hepsi birbirinden beter.
devamını gör...
mhp’den ihraç edilen şahsın; muhalif görünümlü fetö, pkk, gezici, çapulcu dili kullanarak onların dümen suyuna girmesi.
bu şahıs ne yapmak, nereye varmak istemektedir? türkün bin yıllık töresinden bihaber olan bu şahıs, yarasanın uçan bir memeli olduğunu bilmemektedir. ancak milletimiz, kendi hezeyanları içinde dönüp duran bu doğan görünümlü şahinlere, elli lira ateşleyerek gereken cevabı vermiştir ve vermeye devam edecektir.
devamını gör...
muhalefet bu adamdan medet umacak kadar nasıl düştü. hemen hemen her gün fox tv ye çıkarıyorlar. adamın geçmişte söyledikleri bu

twitter.com/06melihgokcek/s...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cemal enginyurt'un ironi dolu erdoğan açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim