dışkı beyinli bir canlının iğrenç fantazilerini anlattığı o sıkandal fetvasıdır. bu sapıkların işleri güçleri cinsellik ve fantastik şeyler. al başına çal o cenneti dümbük herif. olmaz olsun öyle cennet, ben cehenneme gitmeye razıyım.
ilgili link: x.com/Ateist_TV/status/1952...
devamını gör...
videoyu izledim. ıyyyyyy amk.
devamını gör...
zaten regl de olmazlar, yaşlanmazlar da, akarı kokarı da yok.
mis gibi kadın valla.

yahu cennet için beklediğiniz başka bir şey yok mu?
sadece kadın mı.
kadınnnnn.
devamını gör...
kur'an dininden malumat alamamış mevzu.

sunni ve şii dini dindarları beyle... dünyada baskıladıkları şeylerin hayallerini kurup uydurıyorlar mahşer için.

ya atayistler ve luayikçiler! onlar da sırf sunmilerin dediklerini dünyada yaşamak, cinsel serbestlik, filört , içki ve eğlence için dinden çıkmıyorlar mı? ya da dinden çıktığı halde bunlsadan uzak duran var mı?

ula akşama kadar burada belden aşağı sevgili ve filört fantazileri paylaşanlara tek kelime etmezsiniz, din mevzusu oldu mu aklınız ve vicdanınız başınıza gelir. ne gadar ikiyüzlüsünüz!
devamını gör...
yok yok bu tarikatçılara göre cennet kerhane başka açıklaması olamaz bunun.
devamını gör...
tarikatların, haçlı hurafelerini günümüze aktaran hain lobiler olduğunu ıspatlayan görüş.
devamını gör...
ne yani cennette 'fiili livata' yok mu?

ohooo! ne anladım bu işten...*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cennette bakirelerin idrarı veya dışkısı olmayacak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim