an itibariyle başlamış olup belki de bu boykot ve eylemlerin geleceğini etkileyecek olan sadece chp için değil yakın siyaset gündemi için belirleyici olacak olan kurultay.

kayyum tehlikesine karşı alınmış olan karar neticesinde alınan kararın ardından salon veya toplanma merkezi olabilecek konumların süreci yokuşa sürmesi nedeniyle ufak bir salonda gerçekleşen bir kurultay olacak.

kemal kılıçdaroğlu ve önceki dönem parti başkanlığı yapmış olan isimlerin de katılması ile özgür özel'in başkanlığı üstünde oluşan söylentileri de susturmayı amaçlayan kurultayda başkanlık adayları şöyle: özgür özel, berhan şimşek ve ümit uysal
devamını gör...
a haber'in bile izlediği ama normal sözlükte pek umursanmayan kurultay. şu anda gündemin tepesinde sevgilinin geçmişini sorgulamak başlığı var.

gayet tabii herkes siyasetle ilgilenmek zorunda değil ama kişisel olarak önemli günlerden geçtiğimizi düşünüyorum. o nedenle bu tespit de burada dursun dedim.
devamını gör...
chp mitingleri gibi buna da sansür uygulayan yandaş medyanın canlı yayınlamadığı ama akşama bütün zübüklerin korkudan kuyruklarını kıstırıp bol bol tü kaka diyecekleri kurultaydır.
gerçekten olağanüstü bir kurultaydır.
devamını gör...
kim genel başkan seçilecek acaba?
üç aday çıkması iyi. öte yandan özel yine genel başkan seçilir kanaatimce.
devamını gör...
yandaş medya kuklaları an itibariyle uzun cıbıklarını cilalayıp parlatiyordur. tabii akşama kamera karşısına geçip de:
- özgür özel'in dudağı niye böyle?
- koltuğa kolunu poposundan önce koydu bu neye işaret? gibi gibi über önemli şeyler konuşmak kolay değil.
devamını gör...
kurultayda şimdiki başkan kimse o seçilir çünkü yemleyen kimse onu seçer yemlenenler. özgür özel'e bayılmıyorum ama 2024'ten itibaren chp'nin imajını düzeltti, chp'yi ilk defa 1.parti yaptı 1977'den sonra. ama kavala ve demirtaş'a selam vermesi çok zoruma gitti.
devamını gör...
chp bu ülkenin sırtında bir kambur. bence hazır toplanmışken silah bırakma ay aman partiyi feshetme kararı alsınlar.
devamını gör...
tek aday özgür özel. işte böyle. yeni kralımızı seçiyoruz o yeni kral acaba kime hizmet ediyor. türkiyede uzun zamandır hiçbir iktidarın halka hizmet ettiğini düşünmüyorum. birilerinin sömürgesi olduğumuzu açıkça görüyorum.

özgür özel son dönemeçte kurtlaşan koyunların başına geçip kendini çoban sanmaya başladı. evet mevcut iktidar artık gidecek bunun başka yolu yok ama alternatiflerde ortadan kalktı gördüğünüz gibi. su çok bulanık kimse gerçeği göremiyor artık fakat benim emin olduğum bir şey var o da yeni dönemdede halk için yeni bir umut olmadığı. biraz gaz alma bir iki iyileştirme, yeni yüzyılın kölelerine yeni hayaller verme. dönecez dönecez aynı yere gelecez.

fakat merak ettiğim birşey var, acaba imamoğlu kurban mı oldu yoksa planın bir parçası mı ?

edit: bir altımdaki entry beni birilerinin değirmenine su taşımakla itham etmiş sanırım, öncelikle ilk kez akpli damgası yedim. demokrasi için yaptığı savaşta karşısından değil yanından gelen sesten ürkmekte ironik. yine de ben bu entryi giren arkadaşın iyi niyetli olduğuna inanıyorum benim niyetim birilerinin umutsuz olmasını sağlamak değil. ben içerisine düştüğümüz ilüzyonu işaret ediyorum, kendi içerisinde yıllarca aynı adamı çıkartmış, her seçimde malum yerlerin “değirmenine su taşımış” bu parti ne değiştide şimdi makbul oldu?
devamını gör...
başlığa dikkat edilirse olağanüstü diyor. nedir anlamı, olağan dışı, normalde olmayan, olağanüstü demektir.
bu kurultayın ne olduğunu bilmeden yazanı, bildiği halde ileri geri yazanı ayrı ayrı olmak üzere kimin değirmenine su taşıdığı belli tiplerdir.
soracağımız soruları cevaplayamayıp kaçacak olanlar, ad-hominem yapacak olanlar, whataboutisme sığınacak olanlara ve diğer tatlı su kurnazlarına soru sormaya hatta o tarafa bakmaya bile gerek yok.
bu günlerde hala malum ekibi desteklemekten imtina edemediklerine göre zaten bize ne olduklarını anlatmışlar demektir.
gerisi boş.
devamını gör...
sonucunda özgür özel'in kazandığı ve hayırlı olsun dediğim kurultaydır.

umarım daha özgür bir türkiye için atılan bir adım olur.
devamını gör...
ntv beni göstermiyo.. diye ağlaşan şahsın diğer
potansiyel adayları, chp tarafından fonlanlanan kanallara çıkartmadığı, propaganda şansı vermediği bir seçim.
potansiyel adayların sosyal medyadaki troll orduları tarafından linç edildiği.
hiçbir rakibin katılmasına izin verilmeyen,
akp ajanı şahsın dalkavukluğuyla parti içinde yükselen bir başka akp ajanının, tek aday olarak katılıp kazandığı kurultay.
yani chpde değişen bişey yok!

seçim zamanı gelince özgür seccade üzerinde sek sek oynamaya başlarsa şaşırmıycaz.

kazara chp seçimi kazansa genel seçim yaparmı?
kurultay yapmayan sahtekarlık eden parti niye seçim yapsınki?

ayrıca hakan fidanın attığı tweet'in zamanlaması manidar. özgür seçilene kadar ağzını açmaması,
özgürden memnun olduklarını gösteriyor.
bir başka kayyumu chplilere yutturdular.
2028de akp için çantada keklik, kolay gelsin.
devamını gör...
şu başlık altında gerçekten herkesin fikir beyan edebildiğini düşünmesi de değişik bi kafa. yol çizilmiş, gidişat belli. başka aday mı olacaktı? troll’ün olmamaşı da çekilmiyor.
devamını gör...
hukuksuz ülkede kayyumdan kurtulma için akıllıca bulunmuş çözüm. aslında trajik .
devamını gör...
'parti meclisi' uygunsuz üyeler içeriyordu

kayyumu ve bunu bir taşla iki kuş hesabı halletmiş oldular

doğal partisel bir faaliyetti

doğal olmayan berhan şimşek'in ne amaçla yaptığı anlaşılmayan gerip veryansınıydı

lan imza listen bile yok, kazanılacak bir yarışma ortamı yok, ne ortalığı karıştırıyon

'ertesi gün aynaya baktığındakendinden utandın mı' dedirten bir acaip olaydı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp 21. olağanüstü kurultayı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim