nihat genç'in y-chp'yi tek cümlede özetlediği tespit gibi tespittir.


ek: nihat genç'i çakma ülkücü, faşist etiketiyle öteleyenlerin #194952 tamamı çizgisine koruyamayanların iki yüzlülüğüdür. yürekleri yetiyorsa nihat genç gibi bir adamı, pkk'lı, fetöcü, tarikatçı olmakla suçlasınlar. bu kalıplara sığmadığı için üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz. geçiniz bu işimbu'ları.
devamını gör...
bu cehape zihniyeti gün gün gözümden düşüyor. sanırım oyum muharem inceden yana olacak. evet.
devamını gör...
nihat perinçek hezeyanıdır.
devamını gör...
füze atsa daha iyiymiş.
devamını gör...
chp'de düzelme olduğunu gösteren durum. ama işte en fazla o kadar. mka'dan demirtaş'a!
devamını gör...
iktidar yalakası sözde haber kanalında yapılmış yine sözde açıklamalardır. atatürk’ün isminden sülük gibi beslenmekten vazgeçmiyorlar bir türlü. yaptıkları tek siyaset atatürk sömürüsü yapmak.

ekleme; ak partili arkdaşın nasıl mutlu olduğuna dikkat edin.(bkz: #507987">#507987)
devamını gör...
nihat genç yine taşı gediğe koymuş. bence de öyle olacak bir durumdur. nitekim ortalık özgürlükçü adı altında toplaşan ve iktidara geldiklerinde tipik bir çözülme süreci yaşanacaktır. selo dan size bağımsızlık gelmez , ancak o kendi bağımsızlığını almak ister.
devamını gör...
y-chp demek lazım. kaset komplosuyla parti başına geçen vhs kemal partideki bütün ulusalcı kanadı tasviye etti.
yerlerine alevi mezhepçilerini ve kürtçüleri doldurdu.
bu projeyi planlayanlar şunu çok iyi biliyor, chp’nin kemik %15’lik seçmeni parti başına abdullah öcalan bile geçse dededen chp’li olduğundan başka partiye kaymayacağını biliyor. yani o kesim cepte.
kılıştar sayesinde alevi oyları da cepte.
parti içindeki pkk’lı militanlar sayesinde 7-8 puan da oradan geliyor ve bu militanlar sayesinde hdpkk ile ittifak içine de girebiliyor.
aslında bakarsak hdp yerine chp’ye kapatma davası açılmalı, şu anda ki haliyle chp hdp’den daha tehlikeli bir parti ülke bütünlüğü açısından.
devamını gör...
kaybetme korkusu dağları sarmış ki her yönden muhalefeti bölme salvoları atılıyor.
unutulan bir şey var, insanları muhalif cenaha çok yoğun ve heterojen biçimde kutuplaştırdınız.insanlar bazı şeyleri unutmuyor bu nedenle doğruya sorgulayıp ulaşıyor.

eski kafayla "sol" zaten bölünür,milliyetçi cenah da iki terör lafına bakar gemiciğimizi yürütürüz yok. az okumadık, az seyretmedik seni nihat bey,neyi neden söyleyebileceğini biliyoruz. trt'de osman öcalan mektubu okutan bir zihniyetle el ele verip muhalefete laf etmek de çok ilginç.
devamını gör...
böyle bir sol zihniyetin iflah olma şansı yoktur. chp'nin görece başarılı stratejisini eleştiren karşı mahalle değil karşı sokağı bile ötekileştirenlerin söylemidir. önemli olan "catch all" birader. iyi iyice kalemin ucunu sivriltelim ve vatan partisi sivriliğinde bırakalım. bakalım kimi dürtecek bu durum.
devamını gör...
kafası gitmiş, konuşmalarında saç manyaklığı, kaş göz manyaklığı, tükürük manyaklığı, gözyaşı yaşayan bir adet ng sözüdür. üzüyor ne diyeyim
devamını gör...
maalesef bunu bilmek için nihat genç olmaya gerek yok.
kaset kumpasından sonra ilmek ilmek işlenen bir olay bu.
devamını gör...
ulusalcıların hazımsızlığıdır. memlekette en baba ulusalcı perinçek tir. gitsinler oraya üye olsunlar. chp sosyal demokrat anlayışla oylarını arttırdı. her konuya atatürk'ü alet edip, işin suyunu çıkaranlara bakmayınız. millet ittifakı, kılışdar'ın kazanımı, mansur yavaş gibi ülkücü kökenli biri kılıçdar'ın kazanımı, parti içinde ulusalcısı da var(gerçi bazıları şu anda muharrem'e abone oldular), sosyalistim de var, ülkücüsü de var, alevisi de var, hristiyanı da var, türk de var, kürt de var... bu sosyal demokrat anlayışın kazanımıdır. millet ittifakı sonraki seçimde iktidara çok yakın(şöyle de bir gerçek var, cb seçiminde hdp oyları da belirleyici olacak) terörist söylemleri tutmadı, aya gidioz dediler, kimsenin umrunda değil, reform öeform diyorlar kimse inanmıyor.... oylar eriyor... tek çare millet ittifakını parçalamak. bunu yapmak için atatürk kozuna bürünüyorlar. atatürk'ün bu memlekette çoğu insanın gönlünde yeri var.(maalesef herkes diyemiyorum, atatürk ve cumhuriyet düşmanları malum) vay efendim kaftancıoğlu mustafa kemal'i askeriyiz diyemiyormuş. eeee demesin. memleketin tek sorunu bu mu? hem solcuyum diyeceksin, hem fikir özgürlüğüne saygın olmayacak...

chp gerçekten hem cumhuriyet, hem halk partisi olacaksa, çiftçiye, esnafla, halkla, halkın her kesimiyle kucaklaşacak, sosyal demokrat belediyecilik yapacak, oylarını arttıracak. hatırlayın, ekrem imamoğlu istanbul'da yalnızca ulusalcıların oyunu alarak başkan olmadı. her kesimden oy aldı. chp; muhafazakar, laik, kemalist, ülkücü, kürt, türk vb her kesime hitap edip, herkesi kucaklaştırmalı ve oylarını arttırmalı.

nihat genç gibi entel görünümlü bir lümpen beyanıdır.
devamını gör...
türkiye'de bugun ne kadar sorun varsa bas musebbibi 20 yildir ulkeyi yonetenler değilmiscesine hala muhalefete muhalefet eden aymazlari ve utanmazlari gordukce sinirleniyorum geriliyorum. azcik adamsaniz iktidara laf soyleyin arkadas. muhalefeti beğendigimi soylemiyorum ama soze bastan degilde sondan baslanmasini da kabul etmiyorum. her ne kadar kilicdaroglu cok da basarili olabilecek bir gecmise sahip olmasada adam ankaradan istanbula yurudu bir farkindalik oluşturmak icin. yerel seçimlerde cok iyi bir liderlik basarisi gosterdi. kaldiki cb seçimlerinde muhalefeti incenin arkasinda tek vucut yapti. ama ince imamoğlu nun yaptiginin yuzde birini yapip oylara sahip çıkamadı. ınce cikip da demesin partim bana sahip çıkmadi diye. cunku sen sadece chp nin adayi degildin orada. butun muhalefetin adayiydin. bak imamoglu secim nasil yonetilir gosterdi. bu kadarını dahi yapacak kapasiten yoksa bsg. zaten senin kapasiten anca iktidarin yardakciligini yapacak kadardir. tarih seni copluge atti çoktan. yazacak sey cok da zamani var.
devamını gör...
bunu söyleyen de ulusal kanal'da programa çıkan nihat genç.
kendisinden ayrıca a haber'e çıkıp iyi parti'de öcalan ve türkeş yarışsa öcalan kazanır, akit tv'ye çıkıp saadet'te karayılan'la erbakan yarışsa karayılan kazanır, açıklamaları yapmasını da bekliyoruz.
hiç uğraşmayın arkadaşım, bu boş laflarla belki 10 sene önce yaşlı bir kısım chp'lileri de kandırabilirdiniz ama son yerel seçimlerde chp'ye ve diğer muhalefet partilerine oy veren seçmenler iktidara karşı bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu anladı.
bu saatten sonra muhalefet değil, ancak iktidar bölünür. o da seçmen istedi diye değil, liderler öyle uygun gördü diye.
devamını gör...
siyaset hep kendini savunacak durumda olmayanları malzeme eder ki çıkıp da “mal mal konuşma ne alakası var dangalak onla bunun” demesin asıl şahıs.
devamını gör...
2014 yılında akp kurultayinda
2. abdülhamit ile öcalan yarışsaydı abdülhamit kaybederdi.

ensesine "madde in turkey" yazılası varlık beyanıdır.
devamını gör...
video'yu izlemeden yorum yapan solcuları gösteren başlık. bazı yazarlar başlığa yorum yapmışlar. adam diyor ki "chp o kadar hdp'lilesti ki, atatürk mü selo mu deseler selo kazanır. atatürkçü kalmadı partide".
bunu anlayamayacak kadar sığırlar var. kitabın ortasından konuşmuş. buna itiraz edenler hangi chp'den bahsediyorlar acaba?

maalesef sonuna kadar haklı bir söylem. hdp'nin oyu için benim gibi düşünenlerin oyunu kaybediyor chp. alın 7 puan hdp oyunu başınıza çalın, milliyetçi türkçü kökenli 3 kat oyu rüyanızda görürsünüz. dua edin de millet ittifakının adayı mansur başkan olsun. her ne kadar başkan olana kadar destekkediysem de ekrem'e oy vermeye evden çıkmam.
devamını gör...
yavv hee hee!
bi benzer durum
devamını gör...
doğru söylüyor adam! türk sanat müziği programı yapamadık yarım saat be! bir peşrev iki şarkı sonra içlerinden bir hırt başladı uzun hava okumaya sonra gamze ilgezdi geldi dedi “söylenecek çok türkülerimiz var” kibarca kovulduk.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp kurultayında atatürk ve demirtaş yarışsa atatürk kazanamaz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim