ülkedeki çağdaş insanlardır. dahaları gelsin. evet.
devamını gör...
akp seçmeninden farkı yoktur.
devamını gör...
50 yaş üstü kadınları flormar d31 ruj kullanan seçmen. *
devamını gör...
koyundan farkları yoktur.
parti deniz baykal döneminde kemalist bir çizgideyken oy veren chp’li koyunlar parti kılıçdaroğlu başkanlığında tam tersi istikamette kürtçü politikalar sürdürmesine rağmen hala gidip koyun gibi oy verirler.
sorsan eğitimli, bilinçli bir kitledir ama çoban nereye sürerse o tarafa gidiyorlar.
devamını gör...
ilahi çocuk.
devamını gör...
bir tek uzayda seçim kaybetmediği kalmış kılıçdaroğluna halen daha oy veriyorlar allah akıl fikir versin.
devamını gör...
chp'yi bir türlü başa getiremeyen seçmendir. sebebi de tabana inememek, halkı anlamamak.
devamını gör...
bu ülke artık takım tutar gibi parti tutma huyundan vazgeçmeli. bilinçli seçmen olmalı. en büyük sorunumuz bu.
devamını gör...
chp'nin tabanı kılıçdaroğlu chp'si gibi değil maalesef. seçim zamanı platin sarısı saçlarıyla varoşlarda gezerken halka sanki böcek görmüş gibi bakan, ev ziyaretlerinde suratlarındaki ifade korkunç olan partililerle halka malka inilmez. oy verdiğim partidir ancak şu yazdıklarım hala devam ediyor. chp'li milf teyzeler işte bunlar. bir başörtülü görünce bakışları değişiyor. kısacası akp seçmeni gibi militandır bir kesimi.
devamını gör...
cumhuriyetin bir döneminde rey atan tüm tc vatandaşları. büyük bir kısmında da iktidar kovalayan * zaman zaman yakalayan ve rakibe elleriyle teslim eden kısmen küçük bir kitlenin oluşturduğu tc vatandaşlarıdır. var olmanın dayanılmaz hazzını* iliklerine kadar yaşayan ve bununla yetinen tc vatandaşlarıdır.
devamını gör...
youtube.com/shorts/xSc1mGLv...
devamını gör...
adamların/kadınların oy oranı toplasan %20-23 ama her kötü şeyden onlar sorumlu. ayrıca onlar da senin benim gibi bu kültürün parçası. ne bekliyorsunuz hepsinin fular takmasını mı?
devamını gör...
genel olarak ölümüne akp li olan trollerin chp versiyonudur onlara din deyince bunlara da atatürk diyince akan sular durur her türlü kandırabilirsiniz. felsefeymiş ideolojiymiş düşünceymiş çok önemli değildir.
devamını gör...
chp'yi atatürk kurdu diyerek senelerdir iktidar olamayan partiye ölümüne tapıp oy verirler. atatürk chpsi ile günümüz chpsi arasında bir tane benzerlik bile yok. partiyi etnik mezhepçiler ele geçirmiş at koşturuyor. dhkp-c, ypg övücülüğü yapan milletvekilleri de cabası. atatürk hayatta olsa ilk chp'yi kapatır.
devamını gör...
akp seçmeninden hiçbir farkı yoktur. dogmatik ve sığdır. bundan 10 yıl sonra chp koalisyon ortakları olan sağ partilere veya hdp’ye karşı temel ilkelerinden fazlaca ödün verdiği için isyan edecek seçmendir.
devamını gör...
akp seçmeninden iyidir.
devamını gör...
atatürk'ün görse yüzlerine tüküreceği seçmendir. çünkü dogmatiktirler. sorgulamazlar ve kültürlü-eğitimli oldukları yalanına cidden inanıyorlar.

ak parti seçmeni neyse chp seçmeni de odur.
devamını gör...
ülkenin en zeki ve ferasetli seçmenidir geriye kalanlar çöp zaten.
devamını gör...
selamın aleyküm. chp seçmenlerine mi sarıyoruz bugün? peki öyle olsun. yalnız şunu belirtmek istiyorum ki şu an ülkede chp seçmenleri olmasa her türlü olayın üstü kapanır kimse sesini çıkaramaz duruma gelir. biz partimize gönülden bağlıyız yöneticileri kim olursa olsun zira o altı ok bayrağı atatürk’ün ilkeleridir ve ilkelerimize bağlı olacağımıza dair söz verdik. *

atatürk yaşasaydı her şey farklı olabilirdi evet ama şu anda da chp’nin gidişatı kötü değil aksine anketlerde akp ile kıyasıya mücadele ediyor, oy oranı artmış durumda. yani şu an ülkede en son eleştirilecek kişiler chp seçmenleri, sizi şöyle akp seçmenleri başlığına alalım, biraz da orada yardırın? yiyorsa??
devamını gör...
#1696405 chp'nin gidişatının kötü olmadığını dile getirmişssiniz, twitterda muhalefet yapmaktan başka ne işe yarıyor partinin başındakiler. chp seçmeninin göstermiş olduğu hassasiyetlerin 10 da birini kendileri gösterebilseler keşke. hala kk'nın cumburbaşkanı adaylığı konuşulurken, körü körüne savunmak dışında, bir sorgulayın isterim. çok yaşlı ve vizyonsuz bir parti olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar maalesef... seçmeni partinin başındakilerden çok daha zeki orası kesin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp seçmeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim