bir çetin inanç filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu engin temizer yazmıştır, ki tanım içinde senaristin üstün yeteneğine değineceğim zaten. yeşilçam'da erotik film furyasının bir başka efsanesi olan bu filmde zerrin egeliler, cemil v. akacan, yüksel gözen, ibrahim kurt, kamer sadık, ata saka ve turgut özatay gibi isimler rol almıştır.

akıl hastanesinden kaçan ve öncesinde intihara kalkışan bir kadın hapiste olan eşini aramaktadır. o esnada da hapisten kaçan beş mahkum her yerde aranır. bu beş mahkumun dördü bir eve gelir ve bu evdeki kadına tecavüz edip öldürür. şans odur ki akıl hastanesinden kaçan kadın da bu eve gelir.

kadını bodruma kapatan dört kaçak sırayla kadına tecavüz ederler. kadın bu adamlardan birini bıçaklar. sonra da bu kaçakların beşinci üyesi eve gelir. aaa ne tesadüf bu adam akıl hastanesinden kaçan kadının eşidir. ve bu eve çocuğu ile birlikte gelir.

filmin erotik kısmı tecavüz sahneleridir. tecavüz sahnelerini bir erotizm materyali olarak kullanır senarist ve yönetmen. ve kadın şöyle cümleler kurar:

- çık oramdan.
- hepsi üstümden geçti.


yani erotik film furyasında elbette ki bir tinto brass sanatsallığı beklemiyoruz ama bu kadar da ayağa düşmek akıl alır gibi değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çıldırtan kadın (1979)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim