eliniz değmişken bana da yapmanızı rica ediyorum.
devamını gör...
evde yaptığınız şekerli, limonlu veya karbonatlı tarifleri asla yüzünüze uygulamayın. kısa vadede olmasa da uzun vadede zararını fazlasıyla görürsünüz maalesef.
devamını gör...
ya bana kalırsa cilt bakımı o kadar abartılacak bir olay değil, işe cilt tipinizi bulmak ve ona uygun ürünler kullanmakla başlamanız gerek, bir kozmetik mağzası çalışanına sorarsanız size yardımcı olur ürünler konusunda. sonrasında da adımlar belli zaten, önce uygun jel ya da sabunla yüzünüzü yıkamak sonrasında tonik ve nemlendirici, eğer cildiniz çok kuruysa serum da kullanabilirsiniz bu adımda. sabah akşam tekrarlamak gerek, bir de arada bir maskeyle cilt iyice adam oluyor sanki, onun dışında pek de uğraşmaya gerek yok. dikkat etmeniz gereken şeyler cilt tipinizi ve ürünleri doğru bulmak, zaten 1,2 deneme yanılmada bulursunuz doğru marka ya da ürünü.
devamını gör...
bazen erkeklere özenmek gerekebilir olarak vereceğim tavsiyedir.
iki günde bir duş alırken yüzünü şampuanla yıkayan eşimin benden güzel yüzü olduğundan olabilir. basit tutmak gerektiğine inanıyorum.
kırışıklık karşıtı gece ve gündüz kremleri ve yüzü yıkamak için bir ürün * yeterlidir.
eğer çok isterseniz maske alabilirsiniz ama bende hep sivilce yapıyor namussuzlar.
devamını gör...
pahalı olmasına gerek yok temiz içerikli ürünler kullanın. biraz araştırma yaparsanız bütçeye uygun ürünler bulunabiliyor.
devamını gör...
bol su için, gül suyu kullanın.
gerisi kapitalizmin dayatması dostlar.

eğer çok ciddi cilt sorunlarınız yoksa cildinize kimyasal veya tahriş edici şeyler sürmekten kaçının.
devamını gör...
bence cilt bakım ürünleri kendilerine bagımlı yapıyor kullanmayı bıraktıgınız an cıldiniz yaglanıyor sivilce çıkıyor artık sadece sabahları ve eve gelince yüzümü yıkıyorum tertemiz ne sivilce kaldı nede yaglanma
devamını gör...
öncelikle kan tahlili yaptırın daha sonra tahlil sonuçlarına paralel olarak takviye alın. benim avuç dolusu saçlarım dökülüyordu ve doktora gittim. şimdi üç aydır e vitamini takviyesi alıyorum (ama öyle kafama göre değil doktor tarafından yazılan reçeteyle) şuan iki üç tel anca dökülüyor. serumlar ve maskeler aldığımız besinler kadar etkiliyor olamaz.
devamını gör...
şimdi ne alakası var diyeceniz ama cilt rengini karaciğer belirlerken cilt güzelliği ise akciğere bağlı bir olay.
akciğerlere iyi bakarsanız cildiniz bebek poposu gibin olabilir.
devamını gör...
herkese merhaba arkadaşlar. öncelikle bu vereceğim tarif kişinin cildine göre farklılık gösterebilir.
1. tarif : tam limonu kesip yarısını alıyoruz, sabah yüzümüzü yıkadıktan sonra yüzümüze limonu kabuğu ile yayıyoruz, daha sonra lavanta veya argan yağı ile yüzümüzü bir güzel temizliyoruz. her sabah uyguladığımız zaman gözle görülür farklar görünecektir.

2. tarif : öncelikle yoğurdumuzun içine salatalığa küçük küçük doğruyoruz, ince bir şekil alana kadar karıştırdıktan sonra duşa girmeden 1 saat önce yüzümüze yayıyoruz. haftada 1 yapılır.
devamını gör...
belki yardımı dokunur yüzümde gül hastalığı var ve bu yüzden kıpkırmızı geziyordum genel olarak ancak 2 ayın sonunda denemem sonucu net olarak diyebilirim ki aleovera inanılmaz kızarıklıkları yatıştırıp nemlendiriyor. lütfen evdeki bitkiyi direkt yüzünüze sürmeyin mümkünse işlem görmüş aleovera krem alın ve ufak bir bölgede denedikten sonra cildiniz reaksiyon geliştirmez ise kullanmaya devam edin. en önemlisi ise kullanmadan önce doktora danışın.
devamını gör...
kadınlara ücretsiz yaparım erkekler uzak dursun.
her tür pasta cila ağda manikür pedikür makyaj
halı kilim paspas kenarına overlok. overlok makinesi ayağınıza geldi.
hanımların dikkatine.

her tür ehliyet kimlik pvc kaplama ciltleme.
devamını gör...
bilmediğiniz kimyasalları yüzünüze sürmemekle başlayabilirsiniz
devamını gör...
su için yeter.
devamını gör...
sırasıyla ;
- misel su, temizleme jeli veya temizleme köpüğü ile cildinizi temizleyin
- tonik veya gül suyu ile iyice cildinizi temizleyin
- serumunuzu sürün
- nemlendirici kreminizi sürün
- güneş kreminizi sürün.
- en üste ise fondöten kullanıyorsanız, fondöteninizi sürün.
devamını gör...
aylik taksitler ile bir cilt uzmanina gidip cilt bakimi yaptırmak .
devamını gör...
en iyisi güzellik merkezine gitmek, evde hep yarım kalıyor o işler.
devamını gör...
açıkcası tavsiye verilemeyecek bir konu olduğu kanaatindeyim çünkü herkesin cilt tipi ve cildin kullandığınız bileşenlere verdiği tepkiler ayrı. doğal yolla yapılan maskeler, yüz temizleme işlemleri bile cildinizde sorun oluşturabilir ( alerji, kızarma, sivilce vb). dolayısıyla en iyisi kendiniz deneme yanılma yöntemi ile hareket etmeli ya da bir dermatoloğa gidip, cilt tipinize uygun ömürlük temizleyiciler edinmelisiniz.

şahsen hassas ve beyaz citli bir kadın olarak, kullandığım markadan vazgeçemiyorum. yıllardır neutrogena kullanıyorum çünkü cildim yüz temizleyicimi değiştirdiğimde, reaksiyon gösteriyor. önce güzel bir sivilce döküyorum zamanla cildim temizleyiciye alışıyor.. bu yüzden daldan dala atlayıp, her yeni çıkan yüz temizleyiciyi deneyemiyorum.

garnier, nivea vb markalar benim için hayal... 7-8 yıldır aynı markanın, aynı ürününü kullanıyorum. bulduğumda 2-3 tane satın alıyorum ki uzun ömürlü gitsin.

bu yüzden önce cilt tipinizi iyi analiz edin sonra bu cilt tipine uygun makyaj malzemelerini seçin sonra temizleyici olarak kullanacağız markayı iyi seçin.

mesela benim cilt yapım yağlı. bu sebeple asla standart fondoten kullanamam. kullanacağım fondotenin mat olması gerekiyor ve makyajdan önce mutlaka cildime bakım uyguluyorum ki makyajı uzun saatler yağlanmadan tutabilsin. yağlı bir cilt tipine uygun olmayan bir fondoten seçerseniz cildiniz cok kötü gözükebilir ve bu uyumsuz eşleşme size sivilce döktürebilir. mesela fondoten ve rimelde'de yıllardır aynı markayı kullanıyorum asla sektirmem ve değiştirmem. cilt sağlığı önemli.

bu yüzden önce cilt tipiniz + kullanacağız makyaj malzemelerinin cildinize uyan özellikte olanları + cilt yapınıza uygun cilt temizleyici.
devamını gör...
duş alın. sabah ve akşam da yüzünüzü yıkayın. eheheh
devamını gör...
en önemli adım olan güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin. kullanmadığınız taktirde yapacağınız hiç bi cilt bakımının anlamı olmayacağı gibi asitli içerikler kullanırsanız daha fazla leke ve kırışıklığa neden olacaktır. kendi rutinim şu şekilde; sabahları cafeinli göz serumu, sinoz pink touch güneş krem, akşamları da çift fazlı temizlik, glow tonic, duruma göre avene uyku maskesi veya nemlendirici. minimal ama etkili bi rutin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cilt bakımı yapmak isteyenlere tavsiyeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim