50 yaşına gelipte hala baba olduğunun bilincine varamamış ademoğlu tanıyorum. babalık neslin devamı,kahve köşelerinde gurur kaynağı,erkeklik organının çalıştığını elaleme ispatlama sıfatları değildir. eve ekmek getirip iki öpüp koklayinca baba olunmuyor. bırakın ana rahmine düşmesini baba olmaya karar verdiğin andan itibaren başlar o çocuğa karşı sorumlulukların... fetus,embriyo,bebek,çocuk yada ergen adi ne olursa olsun eğitiminden tut ta zihinsel gelişimine sağlığından tut ta itikadî ve ahlaki tutumuna dek herseyden sorumlusun..baba demek dağ demek evladının her durumda ardinda dağ gibi duramayacaksan neslin devam etmese çok iyi olur.zira bilinçsizce üredigin sürece zürriyetin ne bu vatana ne de islam sancağına bir katkı sağlamayacaktir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çocuk isteyen kocanın göze alması gerekenler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim