ortaokul zamanında kadın fen öğretmenim sınıfa söylemişti, kadının doğum sonrası vücudunun iyileşme süresi için demişti yanlış hatırlamıyorsam. hala aklımda, unutmadım hocayı dinleyip 4 yıl aralıklı çocuk yapacağım, vardır bir bildiği herhalde.
devamını gör...
4+4+4 meb'e uygun olsun diye demişler.
devamını gör...
nadasa bırakıyor herhalde. kadını mı erkeği mi nadasa bırakıyor belli değil ilginç.
devamını gör...
neyi bekliyoruz anlamadım.
devamını gör...
belki de anne baba adaylarının anne ve baba olmanın ne demek olduğunu öğrenmesi için bir zaman dilimidir bu.
devamını gör...
nispeten daha az çocuk yapan batı illeri yaşayanlarına değil de 10-12 çocuk yapan bi o kadar da düşük yapan doğu illerinde yaşayanlara söyleyin siz onu. geçende biriyle tanıştım kaç abisi kaç ablası var sayamadım. kuzen konusuna ise hiç girmiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çocuk yaptıktan sonra 4 sene bekleyin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim