aksiyon / komedi / suç
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

japon yönetmen takashi miike'nin yönettiği, hiroshi takahashi'nin crows isimli mangasından uyarlanan 2007 yapımlı aksiyon filmi. miike'nin yine oldukça başarılı olduğu bir manga uyarlaması. daha önce japon yapımı film ya da anime izlemeyenler için garip olabilir ama izleyip sevenler bu filmi de sevecektir.

film, suzuran lisesindeki çete savaşları üzerine. derslerin işlenmediği, animelerden fırlamış tiplerin sürekli birbiriyle dövüştüğü bir ortam düşünün. yakuza lideri olan babasına kendini kanıtlamak için ünlü suzuran lisesinde liderliği ele geçirmeye çalışan genji, yol boyunca edindiği arkadaşlıkları, her biri jilet tüküren karakterlerin tırnaklarına kadar delikanlı olup birbirine meydan okuması filmi çok eğlenceli yapmış. benim için tam bir feel good filmi, her seferinde izleyip eğlenebiliyorum.

filmdeki kadın karakterler biraz fazla süs olarak konmuş gibi, onun dışında pek bir sorunu gözüme çarpmadı. iki devam filmi de vardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"crows zero" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim