senelerini medyaya vermis bir abiniz olarak soyluyorum: kendileri hakkinda soyledikleri her sey yalan, birbirleri hakkinda soyledikleri her sey dogrudur.

cuneyt girdigi kabin seklini alan, omurgasiz bir adamdir. hirsizliklariyla meshurdur ama bunlara atlatma filan der. ortalik ergenekon, calinti sorular filan diye yanarken bu saclarini tarayip `cemaat de olagan supheli hep ama yea` diyordu.

www.odatv4.com/guncel/fethu...

cevheri guven de fetocudur, bildigin fetocu. on yalana bir dogru katar. almanya'da dort duvar arasindan habercilik yapilamayacagina gore kendisine servis edilenleri o miyminti abi agziyla servis ediyor. `kardes bu aksam bize cay icmeye gelsene. cok feyizli bir abi gelecek` diyecekmis gibi her an. ulan butun cv'si star gazetesi ve nokta dergisi olan adamin elinde ne kaynak olacak, kimi taniyacak? nokta'da da masabasi isteymis zaten. muhabir filan da degil ki cevresi olsun. olsaydid a ondan kose bucak kacarlar zaten fetcu degillerse.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cüneyt özdemir vs cevheri güven" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim