3:10 da çekim yapan arkadaştır, kendisini merak ettim sahiden. sanırım havalimanında yakalanıyor depreme hemen çekime başlayıp "yehuuu deprem oluyor" diyor ardından da "işte buu deprem oluyor" diye bağırarak hem çekim yapıyor, hem de koşuyor. istemsizce kahkaha attırmıştır.

bu arada, 2:05 gibi evin içini çeken abi sanırım ikinci deprem olan elbistan depremine yakalanıyor. bismillah falan diye başlayıp, allah diye kendini yere atmasına dayanamadım güldüm, affet güzel abicim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"deprem esnasında yehuu deprem oluyor diye bağırmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim