yadsınamaz acı bir gerçektir. devlet bahçeli, kürşat yılmaz, alaattin çakıcı, soner engin gibi ülkücü mafyaları pek bir sevmektedir. silkeyim sizin sözde adamlığınızı da davanızı da.. halk düşmanı teröristler..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
her terör örgütünün suç örgütleriyle irtibatı, iltisakı vardır. mhp'ninki de öyledir. mhp siyaset içinde istihdam edemediği teröristlerini mafyatik suç örgütleri içinde istihdam etmektedir. yani devlet bahçeli mafya üyeleriyle değil partisinin üst düzey yetkilileriyle görüşmekte ve resim çektirmektedir. bunda şaşıracak bir şey yoktur.
(mhp'li olup da köpürecek varsa semih yalçın'ın nasıl ve neden öldüğünü, sinan ateş'in nasıl öldürtüldüğünü araştırsın)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"devlet bahçeli'nin mafya sevgisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim