bir adam ki yıllardır çıkar sağda solda konuşur. dün küfür ettiğine, hakaret tehdit yagdirdigina, kendisine zurrriyetsiz diyen adama bugün stepnelik yapar, zerre yüzü kizarmaz,, iktidar olmamasına rağmen muhalefet partisine gece gündüz küfür hakaret eder. canı sikildikca, kendisine soran olmuş gibi, şu kapatilsin bu kapatılsın diye fetva verir. katil mafya babalarina dava arkadaşım der, kol kanat gerer. başbakan yardımcısı iken hükümeti dağıtıp baraj dışı kalır, siyasal islami iktidar yapar. durduk yere af lazım deyip hırsızı uğursuzu sokağa salar. dün yerin dibine soktuğu başkanlık sistemini sırf koltuğunu aksener'e kaptırmamak için erdoğan'a hediye eder. seçim yapılır, chp buna gel başbakan ol der, bunu hakaret sayip yeni seçim ister. akp'yi gene başa bela eder. bu kadar zararlı ve gereksiz biri cumhuriyet ve imparatorluk dönemlerinde var olmadi.

tanım: politikaci.
devamını gör...
piskövit böyle bir şeydi
devamını gör...
siyasetçilerin kapalı kapılar arkasında konuştuklarını bilmeden sadece seçmene yönelik politik açıklamaları ile değerlendirmek bir hata bence. herkes herkese her şeyi der ve bunlar unutulur çünkü kapalı kapılar ardında yüz yüze gelince ' biliyorsun değil mi johnny it is not personal it's just business.' denir.

bir sorunsal.
devamını gör...
hayır eğer büyük resmi görebilen biri olsaydınız asla böyle bir soru sormazdınız. ama en büyüğünü. göremiyorsanız da böyle kendinizi küçük düşürmeden önce en yakın kıraathaneye gidin bir. orada max level bir büyük resim okuyucu sizi aydınlatacaktır. şöyle ki binlerce yıllık türk devletleri tarihinde her zaman iktidara yön verecek, gerekli zamanlarda uyaracak, yeri geldiğinde bizzat müdahale edecek, arka planda çalışan bir türk aklı vardır. bazıları ihtiyarlar der, bazıları akiller der. türkmen beyi bahçeliyi bir de böyle analiz edin.
devamını gör...
beğen ya da beğenme,
100 yıllık parlamenter sistemin yıkılıp,
bugün içinde bulunduğumuz düzenin garantörüdür bahçeli.
bugün seçim olsa eski sisteme göre meclise bile giremez , ama bugünkü sistemde, ülkede en çok oy alan akp'nin bile dizginlerini elinde tutmaktadır bahçeli.
aynı zamanda, yaşanan iyiliğin de, kötülüğün de ortağıdır...
devamını gör...
devlet bahçeli'den yukarıda türk aklı diye bahsedilmiş :ddd

t: hiçbir katkısı yoktur.
devamını gör...
başkanlık sisteminin mimarı. minik bir kararla düşürebileceği hükümet vardır. kabul edin etmeyin sayın bahçeli devletinden milletinden yana olmuştur. her insanın fikirleri değişebilir üstüne üstlük siyaset burası.

ne olursa olsun vatana ters düşen, milletine ters düşen bir noktası yoktur.

dipnot: uluslararası bir mun da benim temsil ettiğim kişi sayın bahçeli olmuştur. bakın istisnasız tüm vekillerin akp chp pkk pardon hdp vekillerinin yaptığı yanlışlar ortaya atılmıştır. ancak sayın bahçeli'nin kişiliğine herhangi bir itham bulunmamıştır.

bu ülke için adanmış bir ömür.
devamını gör...
matematiği sevdirmesidir.toplama çıkarma işlemini miting alanında ustalıkla yapıp üstüne birde alkış almasıdır.
devamını gör...
bir dönem dile öyle peltek olmuş ki! artık her markete gidişim de, pöskevitmi, piskövetmi, püskivetmi, bisküvitmi diye diye çoğu zaman almadan çıkarım.
devamını gör...
son beş ile yedi yıl kadar ömrü kaldığını düşündüğüm katkıdır.

bahçeli uzun yıllardır devletin karanlık yüzünü temsil eden bir sembol. devletin kirli yapılanmaları, devlet adına tetik çeken mafyalar, (sözde) derin oluşumların klik adamıdır bahçeli.

ve her nasıl olduysa bu sembol, geberip gitmeden ülkeye son bir kazık daha atmaya karar verdi, meclislerde hasım ilan ettiği erdoğan hükümetinin tekrar kazanmasını sağladı.
devamını gör...
devlet bahçeli güldür güldür'de "keşke benim olsa" diyen elemandır.
devamını gör...
hadi iç meselelerde koltuğu korumak için iktidarın yoldaşı anladıkta mülteci meselesinde iktidarı tutması tam bir fiyasko . ülkemiz suriyeli afgan istilası altındayken sözde milliyetci gecenin birinin sesini çıkarmaması komik.keşke koltuğu için değil itibarı için çaba sarfetseydi.yada vakti geldiginde koltugu bırakıp emekliligin tadini cikarsaydi.zaten yas olmus 73 daha neyin pesindesin dayı ?
devamını gör...
"püskevit" kelimesini ana dilimize kazandırmıştır.
devamını gör...
bazen güldürüyor insanı. onun dışında bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
devamını gör...
belki bir cevap bulurum diye geldiğim başlık, ancak burada bir cevap yok.
devamını gör...
derin devletin tetikçiliği dışında hitap ettiği cahil kesimi gütmekten başka bir vasfı yoktur. sürekli kin kusar, hiç sahip olmadığı değerleri pazarlar. bu şekilde insanları ayrıştırır, ülke insanının arasına, aslında birlik ve beraberliğin arasına çizilen ve zaman zaman yok alan kalın kırmızı çizgileri dönem dönem yeniler.
devamını gör...
birtakım sebeplerden dolayı çok güzel bir 180 derecelik dönüş yapıp, malum kişiye hizmet etmiş bir siyasi erktir. çekilen çilelerin baş mimarlarındandır.

türk siyasi tarihinde daha fazla bir şey olarak anılmayacak, daha güzel söylemlerim için seçimi beklemekteyimdir.
devamını gör...
devlet bahçeli'nin ülkeye tek katkısı yıllar içinde yaptığı fırıldakça u dönüşleriyle insanlara mhp'nin gerçek yüzünü göstermesidir. mhp, milliyetçi değil menfaatçi bir partidir. onun dışında 30 yıldır oturduğu o sıcacık makam koltuğundan boş boş konuşmasından ve sapa sola çöpçatanlık yapmasından başka hiçbir vasfı olmayan bunak bir dinozorun teki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"devlet bahçeli'nin ülkeye katkısı nedir sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim