evet tarafını seç karbonat erol vs dikiş tutmaz sabri
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
karbonat daha tehlikeli ahhaha
devamını gör...
karbonat bir boğayı tuttumu devirir öbürü sırf rüzgar. akılda kalan lafları “ arap votkamla eriği çalıştır.”
“vaziyet alın bura karışacak.”
:))))))
devamını gör...
sabri bey daha tecrübeli olan taraf ancak yaşın getirdiği kondisyon eksikliği yaşayacağı muhakkak üstelik kalıcı sakatlıklarla boğuşuyor. burada erol beyin patlayıcı kuvveti inkar edilemez.

eğer sabri bey tekniğini konuşturarak ilk birkaç round diri kalarak kapanabilirse çok daha heyecanlı bir maç olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dikiş tutmaz sabri vs karbonat erol" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim